Χαλκίδα: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ρομά και αστυνομικών – Κομμένη στα δυο η πόλη

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Χαλκίδα, στην περιοχή των ΚΤΕΛ και στις Καμάρες, από ομάδα Ρομά, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης.

Συγκεκριμένα μεγάλη ομάδα Ρομά άρχισαν να βάζουν φωτιές σε κάδους αλλά και διάσπαρτες σε διάφορα σημεία στη οδό Στύρων, κοντά στα ΚΤΕΛ Χαλκίδας καίγοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους, ξύλα, κάδους και οτιδήποτε άλλο, κάνοντας με αυτό τον τρόπο διαμαρτυρία για τον δεκαεπτάχρονο που έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικού στη Βοιωτία.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως όλοι οι σταθμοί της αστυνομίας Χαλκίδας καθώς και πυροσβεστικά οχήματα για να σβήσουν τις φωτιές αλλά και να λήξουν τα επεισόδια.

Η ομάδα των Ρομά συνέχισε την δάση της πετώντας πέτρες και ότι άλλο έβρισκε μπροστά της στους περαστικούς αλλά και στους αστυνομικούς που βρέθηκαν εκεί .Η κυκλοφορία στην οδό Στύρων έκλεισε από τους σταθμούς της αστυνομίας καθώς και οι παρακείμενες οδοί.

Τα επεισόδια συνεχίζονται μέχρι αυτήν την ώρα με τους εξαγριωμένους Ρομά να καίνε και να πετάνε αντικείμενα που έβρισκαν αλλά και που είχαν μαζί τους σε οποιαδήποτε κατεύθυνση με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να προστατευθούν αλλά και να προστατέψουν τους περαστικούς και τους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με ενημέρωση γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας στον κόμβο Αγίου Στεφάνου και όλα τα οχήματα μπορούν να περνούν από την παλαιά γέφυρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ