Νικόλ Κυριακοπούλου για τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά: «Ντρέπεται και η ντροπή» – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 στο Παρίσι πλησιάζουν κι ενώ οι Έλληνες αθλητές προσπαθούν να προετοιμαστούν για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού οι συνθήκες που προπονούνται μόνο ιδανικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξέσπασε για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά: «Δεν έχουμε φως εδώ και τρεις εβδομάδες, έχουμε κουραστεί να περιμένουμε, δεν μπορούν να κάνουν προπόνηση τα παιδιά και ευτυχώς έχουμε ρεύμα στο κλειστό γήπεδο».

Παράλληλα, η πρωταθλήτρια του επί κοντώ ανέφερε πως οι εγκαταστάσεις «είναι βρώμικες, δεν έχουμε διάδρομο, είναι γεμάτος τρύπες και παρακαλάμε από τον Ιούνιο να φτιαχτεί ο διάδρομος, παρακαλάμε να φτιαχτεί το στρώμα. Μας είπαν ότι θα φτιαχτεί αλλά πάλι με μπαλώματα».

«Δεν έχω καταλάβει αν θέλουμε αθλητισμό ή όχι. Εμείς θέλουμε να είμαστε αθλητές και να συνεχίσουμε αλλά χωρίς στήριξη δεν γίνεται», επεσήμανε η ίδια στην κάμερα του ANT1.

Νωρίτερα, η Νικόλ Κυριακοπούλου γνωστοποίησε με stories της στο Instagram την κατάσταση που επικρατεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά γράφοντας: «Η κατάντια του Αγίου Κοσμά, είναι η 3η εβδομάδα κοροϊδίας μέσα στα μούτρα ότι θα φτιαχτούν τα φώτα. Σεβασμός μηδέν, για να μην πω για τις τουαλέτες που δεν υπάρχουν κι ακόμα περιμένουμε να φτιαχτούν. Ντρέπεται κι η ντροπή».

«Και ναι, εδώ σ’ αυτό το αίσχος προσπαθούμε να κάνουμε άλματα. Αυτός ο διάδρομος θέλει ξανά αλλαγή, θα είναι η 4η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο. Εάν αποφασίσουν να το φτιάξουν. Παρακαλάμε από τον Ιούνιο να μας το φτιάξουν και η αδιαφορία είναι το κάτι άλλο», έγραψε σε άλλο story.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ