Χαλάνδρι: Τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία για την εγκατάλειψη του βρέφους – Πού αναζητούν την γυναίκα-μυστήριο

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εγκατάλειψη του βρέφους στο Χαλάνδρι. Οι γιατροί στο νοσοκομείο ενημέρωσαν την αστυνομία ότι το κοριτσάκι που βρέθηκε μέσα στο σακ βουαγιάζ είναι τελικά μόλις 15 ημερών.

Οι Αρχές εξετάζουν όλο το υλικό από κάμερες ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να βρουν την διαδρομή που ακολούθησε η εύσωμη γυναίκα, με τα σκούρα ρούχα, την κουκούλα και τη μάσκα που άφησε την τσάντα στο πάρκο. Σύμφωνα με τον ALPHA, μέχρι στιγμής, οι έρευνες στα μαιευτήρια δεν έχουν αποδώσει, γι’ αυτό οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που αναζητούν την γυναίκα-μυστήριο, εξετάζουν το σενάριο να μην γεννήθηκε το μωρό σε μαιευτήριο, αλλά σε κάποιο σπίτι. Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ότι ίσως να επρόκειτο για μια εγκυμοσύνη που έπρεπε να μείνει κρυφή.

Υπήρξαν πληροφορίες για ορισμένες γυναίκες που μένουν κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το βρέφος, όμως δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η μητέρα πιθανότατα διαμένει στο Χαλάνδρι ή στην ευρύτερη περιοχή. Κι αυτό, γιατί το συγκεκριμένο πάρκο όπου άφησε το μωρό, δεν είναι κεντρικό ή ευρέως γνωστό. Είναι ένα μικρό παρκάκι και εκτιμούν ότι για να αφήσει κάποιος το παιδί εκεί, γνώριζε το μέρος και είχε περάσει από εκεί πολλές φορές. Το επικρατέστερο λοιπόν σενάριο είναι το σημείο να μην επιλέχθηκε τυχαία.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τον ALPHA, στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι οικιακοί βοηθοί που εργάζονται ή μένουν στο Χαλάνδρι και τις γύρω περιοχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ