Μπόρις Τζόνσον: Εντυπωσιασμένος με την Κάρυστο – Αυτή την παραλία ερωτεύτηκε ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός

Στιγμές χαλάρωσης για τον πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Εύβοια, και συγκεκριμένα στην Κάρυστο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων στο evima.gr, ο Μπόρις Τζόνσον σήμερα το πρωί της Κυριακής (21/08) επισκέφτηκε ακόμα μια παραλία του δήμου Καρύστου, όπου για ακόμα μια φορά έμεινε έκπληκτος με τα πεντακάθαρα νερά και το πεντανόστιμο φαγητό.

Ειδικότερα χθες βρέθηκε στην παραλία Νημποριό στην Εύβοια, την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα, ενώ όπως ανέφεραν ντόπιοι που συνομίλησαν μαζί του στην τοπική ιστοσελίδα την δήλωση αυτή την έκανε αμέσως μετά την άφιξή του στο γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό του δήμου Καρύστου.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, ο Βρετανός πρώην πολιτικός επισκέφθηκε το εστιατόριο «Μουριές» και δοκίμασε τις γνήσιες τοπικές γεύσεις του νησιού.

Το εν λόγω εστιατόριο βρίσκεται στο Παραδείσι Ευβοίας, ένα μικρό χωριό, μόλις δέκα λεπτά μακριά από την Κάρυστο, την πόλη όπου περνά μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο πρώην Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ