Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η απόφαση να μεταβιβάσει την περιουσία του στην μικρή Λυδία

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, την μικρή Λυδία.

Ο καταδικασμένος σε ισόβια για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς έχει δώσει εντολή για να μεταβιβαστεί η προσωπική περιουσία του στην κόρη του.

Σύμφωνα με το STAR, η απόφαση ελήφθη πριν από μερικές ημέρες και έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες ώστε να περάσουν τα πάντα στο παιδί.

Σημειώνεται ότι πριν από το έγκλημα, είχε αγοραστεί ένα οικόπεδο στην Αττική με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το συγκεκριμένο οικόπεδο είχε μάλιστα αγοραστεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν.

Αυτή η απόφαση έρχεται σε μια στιγμή που οι γονείς της αδικοχαμένης γυναίκας σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο στο παιδί. Ο πατέρας της Καρολάιν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ό, τι περνά από το χέρι του ώστε να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την μικρή Λυδία.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του STAR:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καταδικάστηκε ομόφωνα σε ισόβια, 11 χρόνια και 6 μήνες

Ένοχος για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά κρίθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν 11 χρόνια και 6 μήνες για τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά την απόφαση του δικαστηρίου έκανε την εξής δήλωση: “Δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο παρά μόνο το ότι είμαι συντετριμμένος και ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Καρολάιν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ