Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η απάντηση στον πατέρα της Καρολάιν – Τα μηνύματα στη Σούζαν Κράους μετά το έγκλημα

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει απάντηση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού στον πατέρα της, Καρολάιν, την οποία ο ίδιος σκότωσε με φριχτό τρόπο πριν από έναν χρόνο στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Ο συζυγοκτόνος ήδη έχει ασκήσει έφεση στην καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας που του επέβαλε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 11 έτη και 6 μήνες.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star, η έφεση κατατέθηκε χθες και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει και έχει ήδη καταδικαστεί.

Μέσα στη φυλακή έμαθε για τις νέες δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν στην Daily Mail και μέσω του δικηγόρου του απάντησε: “Προτεραιότητα έχει πάντα το παιδί. Δεν θα υπάρξει καμία δικαστική διαμάχη για το συμφέρον της μικρής. Στα χρήματα που έμπαιναν από τους γονείς της Καρολάιν στον κοινό λογαριασμό που είχα με τη γυναίκα μου, είχε απόλυτη  πρόσβαση και η ίδια”, είπε σχετικά με τη δήλωση του Ντέιβιντ Κράουτς ότι ο συζυγοκτόνος “άρπαζε τα χρήματα” που έστελναν στην κόρη του.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, ξέσπασε κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε δηλώσεις του στην Daily Mail: “Τώρα καταδικάστηκε σε μακροχρόνια φυλάκιση, αν και αυτό δεν θα φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου» είπε και πρόσθεσε: «Μια μικρή παρηγοριά είναι το γεγονός ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, την πιο άθλια φυλακή που κάνει το Belmarsh στο Λονδίνο να μοιάζει με το Ritz. Θα φυλακιστεί με συναδέλφους δολοφόνους, αλλά και κακοποιούς κάθε κατηγορίας. Οι εκλεπτυσμένοι του τρόποι και το υπόβαθρο της μεσαίας τάξης δεν θα τον εξυπηρετήσουν καλά σε αυτήν την κόλαση που είναι γεμάτη κατσαρίδες και αρουραίους”.

Eπίσης, αναφερόμενος στη μικρή Λυδία είπε μεταξύ άλλων, “σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να ξεκινήσει στο νηπιαγωγείο του νησιού, στο ίδιο σχολείο που φοιτούσε η μητέρα της. Ωστόσο, πριν από αυτό, θα αλλάξω το επώνυμό της για να μην συνδεθεί ποτέ με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα διασφαλίσω επίσης ότι δεν θα ξαναδεί την κόρη του… Κάποια μέρα, η Λυδία θα ρωτήσει πού είναι η μητέρα της. Είναι μια μέρα που φοβάμαι. Πρέπει να γνωρίζει και καμία παρηγοριά γύρω από το θέμα δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Κάποια μέρα θα ανακαλύψει την αλήθεια που δεν έχει “διανθίσεις”, οπότε είναι πολύ καλύτερο να τη μάθει από τους αγαπημένους παππούδες της παρά να τη συνδυάζει λίγο-λίγο” σημείωσε.

Το θέατρο στη Σούζαν λίγες μέρες μετά το έγκλημα

Εκτός από τον πατέρα της Καρολάινν οργισμένη με τον δολοφόνο είναι και η μητέρα της. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star γράφει για το θέατρο που έπαιζε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απέναντί της μετά τη δολοφονία της κόρης της και λίγο πριν συλληφθεί.

Η Σούζαν ανησυχούσε για τον ίδιο και τη μικρή Λυδία. Ο πιλότος, για να θολώσει τα νερά, στις 24 Μαΐου, 13 ημέρες μετά το έγκλημα, έστελνε μέσω facebook στη Σουζαν βίντεο με τη Λυδία που κοιμάται.Η ώρα ήταν 15.28 και η επικοινωνία τους είναι στα αγγλικά.

Ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Σούζαν: Κοιμάται σαν την μαμά της. Ο Θεός να την ευλογεί.

Μπάμπης: Ακριβές αντίγραφο…

Σούζαν: Είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι καρμπόν. Εσύ πώς είσαι;

Μπάμπης: Η εταιρεία καθαρισμού καθάρισε σήμερα το σπίτι. Πήγα από εκεί για λίγα λεπτά και πήρα τις φωτογραφίες μας και έφυγα. Κλαίω κάθε βράδυ στον ύπνο μου με το μωρό και το πρωί έχω τους δημοσιογράφους να με ρωτούν πώς νιώθω και βλακείες σαν και αυτό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ