Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Είναι απόλυτα μετανιωμένος» λέει ο δικηγόρος του – Πώς σχολίασε τη στάση του κατά τη 10ωρη απολογία του

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απολογείτο για 10 ώρες στο δικαστήριο την Τετάρτη για τη δολοφονία της Καρολάιν πριν από έναν χρόνο στα Γλυκά Νερά. Με αρκετές προκλητικές αναφορές που έκαναν την εισαγγελέα να επισημάνει με ερωτήσεις της τα σημεία αυτά. 

Για τη στάση του στη δίκη την Τετάρτη μίλησε ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στον ΣΚΑΙ.

Όπως είπε, «η στάση και η γραμμή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν άλλαξε σε επίπεδο υπεράσπισης. Κατά τη χθεσινή πολύωρη δίκη προσπάθησε να αναδείξει τα γεγονότα εκείνης της ημέρας για να φανεί η ψυχολογική του κατάσταση».

Ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε ότι «ένα έγκλημα που έγινε εν βράσμω ψυχής μπορεί να έχει διαφορετική ποινική μεταχείριση», εξήγησε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι είναι σπάνιο ένας κατηγορούμενος να απολογείται επί 10 ώρες.

Ερωτηθείς σχετικά με τις αναφορές περί επιθετικής συμπεριφοράς της Καρολάιν τόνισε ότι το γράφει και η ίδια στο ημερολόγιο της, αλλά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν το ανέδειξε.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος- δίκη

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 34χρονος πιλότος, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε πως είναι απόλυτα μετανιωμένος.

«Το λέει καθημερινά ότι έχει μετανιώσει και προσπαθεί με όποιο τρόπο να σώσει ό, τι είναι δυνατό από αυτή την κατάσταση της καταστροφής που έχει δημιουργήσει» υποστήριξε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Η τιμωρία του είναι δεδομένη το είπε και ο ίδιος, το ζήτημα είναι αν το δικαστήριο θα κρίνει την ψυχολογική του κατάσταση κι αν θα μπορεί να αξιολογήσει τον χαρακτήρα του. Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει θα πληρώσει», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν έχει επικοινωνία με κανέναν, ο κ. Παπαϊωαννίδης απάντησε ότι «έχει επικοινωνία με την οικογένειά του. Οι γονείς του και οι γονείς της Καρολάιν έχουν αρμονικές σχέσεις με γνώμονα το ίδιο το παιδί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ