Αυλώνας: Σε σύλληψη μετατράπηκε η μία προσαγωγή – 45χρονος κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση

Σε σύλληψη με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση, μετατράπηκε η προσαγωγή του 45χρονου, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Αυλώνα.

Φωτιές: Τι ισχυρίζονται οι 4 προσαχθέντες ως ύποπτοι για εμπρησμούς σε Αυλώνα και Μενίδι – Ανάμεσά τους και πρώην δικηγόρος

Πληροφορίες του enikos.gr ανέφεραν νωρίτερα ότι πρόκειται για έναν πρώην δικηγόρο, τον οποίο φέρονται να έχουν αναγνωρίσει πολλοί κάτοικοι ως τον άνθρωπο που γυρνούσε με ένα αυτοκίνητο στην περιοχή και απ’ όπου περνούσε μετά ξεσπούσε φωτιά. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 45χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στο μεταξύ, ελεύθερος αφέθηκε ο δεύτερος 45χρονος, ο οποίος επίσης είχε προσαχθεί στον Αυλώνα. Οι αρχές τον εντόπισαν έξω από το αυτοκίνητο του να παρατηρεί με κιάλια μια εστία φωτιάς στην περιοχή, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι μέσα στο όχημά του εντοπίστηκαν κιάλια, βαμβάκι και σπινθηριστής. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι τα αντικείμενα αυτά τα χρησιμοποιεί για να κάνει κάμπινγκ.

Φωτιές: Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμούς σε Μενίδι και Αυλώνα – Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Επίσης, ελεύθεροι αφέθηκαν και οι δύο 31χρονοι, που είχαν προσαχθεί στο Μενίδι ως ύποπτοι για εμπρησμό. Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, οι δύο 31χρονοι ισχυρίζονται ότι δεν έβαζαν φωτιές, αλλά είναι εθελοντές και πήγαιναν στην περιοχή προκειμένου να βοηθήσουν τον κόσμο που έχει ανάγκη, λόγω της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ