Φωτιά στην Ροδόπη: Αστυνομικοί βοηθούν ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα να απομακρυνθεί από το σπίτι της – ΒΙΝΤΕΟ

Με αμείωτο ρυθμό τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας συμβάλλουν στις επιχειρήσεις εκκένωσης των οικισμών που απειλούνται από τα πύρινα μέτωπα. Συγκινητικό είναι τα βίντεο, στα οποία φαίνονται αστυνομικοί να βοηθούν ηλικιωμένους να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους στη Ροδόπη.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, οι αστυνομικοί, στην περιοχή Χαμηλό της Ροδόπης, βοηθάνε υπομονετικά μία ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα να απομακρυνθεί από το σπίτι της, προκειμένου να την οδηγήσουν σε ένα πιο ασφαλές σημείο.

Σύμφωνα με το xronos.gr αυτή την ώρα, το απόγευμα της Πέμπτης (24/08), υπάρχουν τρία πύρινα μέτωπα. Το πρώτο είναι στο Παπίκιο Όρος, με τη μάχη να δίνεται στην ευρύτερη περιοχή της Κερασιάς. Το δεύτερο, καίει στη δασική έκταση βόρειας της Γρατινής αρκετά μακριά από τον οικισμό, ενώ το τρίτο είναι στο ανατολικό μέτωπο του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών κοντά στα Κασσιτερά.

Υπενθυμίζεται πως αρκετοί οικισμοί ήταν αυτοί που εκκενώθηκαν με τους κατοίκους να λαμβάνουν συνεχώς μηνύματα από το 112 προκειμένου να απομακρυνθούν και να αφήσουν πίσω τα σπίτια τους για να σωθούν από την φωτιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ