Αθώος ο οδηγός ταξί για τον θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας – Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Αθώο έκρινε το δικαστήριο της Πρέβεζας, τον οδηγό ταξί που κατηγορούνταν για τον θάνατο της Κωνσταντίνας Αναγνώστη, η οποία τον Νοέμβριο του 2014 μετέβη στην Αλβανία για να βάλει σιδεράκια και επέστρεψε νεκρή.

Ο οδηγός ταξί ισχυρίστηκε ότι με την μητέρα της 16χρονης Κωνσταντίνας διατηρούσε φιλικές σχέσεις και όλη η οικογένεια ήταν πελάτες του και πως τον Νοέμβριο του 2014 μετέφερε το κορίτσι στους Αγίους Σαράντα προκειμένου να επισκεφθεί οδοντίατρο.

“Επιστρέφοντας από τον γιατρό στην Αλβανία το κορίτσι καθόταν στο πίσω κάθισμα άκουγε μουσική και ήταν χαρούμενη. Κάποια στιγμή της έπεσε το κινητό στο πάτωμα. Έσκυψε να το πάρει και λιποθύμησε. Προσπάθησα να τη συνεφέρω. Την μετέφερα στο νοσοκομείο και ειδοποίησα και την αστυνομία. Έτυχε να συμβεί στα δικά μου χέρια”, ισχυρίστηκε ο οδηγός ταξί.

Τα όσα ανέφερε ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του πατέρα του κοριτσιού που φώναξε: “Φονιά να πεις την αλήθεια. Τι έκανες στο παιδί μου”.

Η έδρα ζήτησε την απομάκρυνση του πατέρα από την αίθουσα και λίγη ώρα αργότερα ο εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση του κατηγορουμένου.

“Το πρόβλημα στην υπόθεση αυτή είναι ότι ένας άνθρωπος αθώος που όπως το δικαστήριο εξετάζοντας όλες τις εκδοχές δεν βρήκε κανένα σημείο ενοχής έμεινε περίπου έναν χρόνο στη φυλακή. Καταστράφηκε κοινωνικά, καταστράφηκε οικονομικά και δυστυχώς θα μένει πάντα με το ερώτημα γιατί”, δήλωσε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το βίντεο του STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ