Αθηναΐς Νέγκα για τα παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ: Απαράδεκτο το ΚΙΝΑΛ – Τι απάντησε ο Παναγιώτης Βλάχος 

Χαμός επικρατεί στα social media τις τελευταίες ημέρες μετα αθλητικά παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ.

Η πλειοψηφία των χρηστών των κοινωνικών δικτύων βρήκαν ευφυέστατη την ιδέα του 17χρονου επιχειρηματία από τη Ρόδο.

Όμως μετά την αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής, ο νεαρός Γιάννης Λουλούδης ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ότι τα viral αθλητικά παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες αποσύρονται από την αγορά.

Αποσύρονται τα παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ

«Ζητήθηκε από τον σύμβουλο επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) να σταματήσει η κυκλοφορία των παπουτσιών, το οποίο είναι απολύτως σεβαστό και κατανοητό από μεριάς μου. Δεν θα πουληθούν άλλα παπούτσια, τα έχουν μόνο όσοι πρόλαβαν να πάρουν» έγραψε στο Instagram o Γιάννης Λουλούδης.

Αντιδράσεις από την απόσυρση των παπουτσιών ΜΠΑΣΟΚ

Η απόσυρση των παπουτσιών ΜΠΑΣΟΚ από την αγορά έφερε αντιδράσεις στα social media.

Η γνωστή δημοσιογράφος, Αθηναΐς Νέγκα, με ανάρτησή της στο twitter, ανέφερε ότι είναι «απαράδεκτο το ΚΙΝΑΛ να ζητήσει να αποσυρθούν τα παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ από την αγορά, που έφτιαξε ένα παιδί 17 ετών». «Ντροπή να μην έχουν στοιχειώδες χιούμορ! Δεν έχουν ακόμα ξεφορτωθεί την αλαζονεία που τους μετέτρεψε σε ανέκδοτο!» πρόσθεσε.

Δείτε το tweet:

Η απάντηση του Παναγιώτη Βλάχου

Η τοποθέτηση της γνωστής δημοσιογράφου προκάλεσε την άμεση αντίδραση του γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτη Βλάχου.

«Απαράδεκτο είναι να μην καταλαβαίνετε την διαφορά εμπορικού προϊόντος & κόμματος. Το “παιδί” & όσοι πουλάνε sneakers, λαμπάδες, κάλτες έμαθαν ότι υπάρχει κάτι που λέγεται πνευματική ιδιοκτησία. Άλλο ο χαβαλές και τα memes και άλλο να βγάζουν χρήματα κάποιοι γελοιοποιώντας ένα κόμμα» ανέφερε ο κ. Βλάχος.

Η αντιπαράθεση της Αθηναΐδας Νέγκα με τον Παναγιώτη Βλάχο συνεχίστηκε.

Η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε ότι τα παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ δεν έκαναν “κακό επικοινωνιακά” στο ΚΙΝΑΛ, με τον γραμματέα Επικοινωνίας του κόμματος να απαντάει ότι υπήρξαν “έντονες διαμαρτυρίες από μέλη του ΚΙΝΑΛ” και ότι πρέπει να τις “σεβαστούν”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ