Ασπρόπυργος: «Τι είναι αυτά που λένε; Αστειεύομαι με τα παιδάκια» λέει ο γυμναστής – Η πρώτη αντίδραση μετά τις καταγγελίες

Αναστάτωση επικρατεί σε σχολείο στον Ασπρόπυργο, καθώς ένας γυμναστής συνελήφθη με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε μαθητές και μαθήτριές του. Στον 30χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από εκπαιδευτικό, και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ασπρόπυργος: «Πατούσε το κεφάλι του γιου μου στο πάτωμα και τον έλεγε ανώμαλο» – Σοκάρουν οι καταγγελίες μητέρας για τον γυμναστή

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά περισσότεροι από 10 γονείς μαθητών έχουν καταθέσει στον ανακριτή για τις πράξεις του καθηγητή.

Ο γυμναστής, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA έχει παρενοχλήσει περισσότερους από 50 μαθητές ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα». Τα «πειράγματά» του ωστόσο έχουν ενοχλήσει τόσο τους μικρούς μαθητές όσο και τους ίδιους τους γονείς.

«Έχει το σύνδρομο του Άσπεργκερ, νομίζει ότι είναι ακόμα παιδάκι»

Ο πατέρας του 30χρονου γυμναστή μίλησε στο MEGA, δηλώνοντας πως ο γιος του έχει το σύνδρομο του Άσπεργκερ και σε συζήτηση που είχαν του ανέφερε ότι έχει φιλική σχέση με τους μαθητές.

«Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής ότι το παιδί το έχουν πιάσει και είναι στο αστυνομικό τμήμα. Το παιδί μου, ο (…), δεν είναι επειδή είναι παιδί μου, αλλά έχει το σύνδρομο του Άσπεργκερ. Είναι ένα παιδάκι, η ηλικία του δεν συνάδει με την ηλικία που είναι, δηλαδή είναι πολύ πιο μικρός είναι ουσιαστικά. Αυτό του δημιούργησε αυτή την στιγμή αυτό το μέγιστο πρόβλημα, γιατί νομίζει ότι είναι παιδάκι ακόμα και μπορεί με τα παιδιά να υπάρχει μία επαφή του είδους ότι τα πλησιάζουμε τα παιδιά, του λέω: “πρόσεχε αγάπη μου, πρόσεχε σε παρακαλώ», “μπαμπά”, μου λέει, “είμαστε φίλοι με τα παιδιά”».

«Τα γαργάλαγε, λέει, τα παιδιά, όχι όμως πονηρά. Μου λέει: «μπαμπά τι είναι αυτά που λένε; Αστειεύομαι με τα παιδάκια» μου λέει, «είναι παιδάκια, πήγα να τα προσεγγίσω» δηλαδή ο (…) πάντα έλεγε ότι: «θέλω να διδάξω στους νέους το ήθος». Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει στον (…)».

«Ο (…) είναι ένα παιδί μάλαμα, όχι επειδή είναι γιος μου, προς Θεού. Όλος ο κόσμος έχει να το πει αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερο παιδί. Είχε σπουδάσει ειδική αγωγή το παιδί με παιδιά για να βοηθήσει γιατί νιώθει και αυτός το ίδιο και θέλει να βοηθήσει την κατάσταση αυτή. Μάλιστα τώρα που του λέω: «δεν θα ξαναπάς στο σχολείο αυτό» μου λέει: «γιατί μπαμπά; Η φυγή είναι καλύτερη;». Το διαχειρίζεται αλλά φοβάμαι», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ