Ασπρόπυργος: Ρευματοκλοπή από σπίτια στα Νεόκτιστα – Τρεις συλλήψεις – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε τρεις συλλήψεις για ρευματοκλοπή προχώρησαν οι αρχές στον Ασπρόπυργο, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση ευρείας κλίμακας στα Νεόκτιστα.

Συγκεκριμένα, με τη συνδρομή υπαλλήλων του ΔΕΔΗΕ αφαιρέθηκαν από 38 σπίτια καλώδια τα οποία συνδέονταν παράνομα για την παροχή ρεύματος, στην ειδική επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου που έγινε πρωινές ώρες σήμερα (19/10).

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στην αστυνομική επιχείρηση που έγινε στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης/ΔΙ.ΑΣ, Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Υπηρεσίας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Drones), καθώς και υπηρεσίες του ΔΕΔΗΕ, του Δήμου Ασπροπύργου και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν 4 έρευνες σε σπίτια, έγιναν έλεγχοι σε 125 άτομα και 60 οχήματα, ενώ προσήχθησαν 3 άτομα.

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και κατασχέθηκαν συνολικά 400 μέτρα χαλκοκαλωδίων.

Τέλος, συνελήφθησαν 3 άτομα για ρευματοκλοπή, ενώ με τη συνδρομή υπαλλήλων του ΔΕΔΗΕ αφαιρέθηκαν από 38 οικίες καλώδια τα οποία συνδέονταν παράνομα για την παροχή ρεύματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ