Ασπρόπυργος: ΦΩΤΟ αναγνώστη από τις φωτιές που άναψαν οι Ρομά – Λεηλασίες σε καταστήματα

Νέα ένταση επικράτησε στον Ασπρόπυργο το βράδυ της Τετάρτης, με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό της ΔΙΑΣ.

Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Ρομά έβαλαν φωτιές κοντά στις γραμμές του Προαστιακού, με αποτέλεσμα να διακοπούν για λίγη ώρα τα δρομολόγια. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, πυκνοί καπνοί κάλυψαν τον ουρανό πάνω από τον Ασπρόπυργο.

Επίσης όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης του enikos.gr, στην Λεωφόρο ΝΑΤΟ ορισμένα από τα καταστήματα λεηλατήθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, Ρομά διέρρηξαν κατάστημα με ελαστικά και τους έβαλαν φωτιά.

Ασπρόπυργος: Ρομά άναψαν φωτιές – Προβλήματα στα δρομολόγια του Προαστιακού

Δείτε φωτογραφία από την φωτιά στον Ασπρόπυργο

Ασπρόπυργος Φωτιά Ρομα

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Ασπρόπυργος: Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω λόγω συγκέντρωσης Ρομά

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ