Ασπρόπυργος: Έκρηξη σε σταθμευμένο αυτοκίνητο με «άρωμα» μαφίας – Παλιός γνώριμος των Αρχών ο 38χρονος ιδιοκτήτης – ΦΩΤΟ

Αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο που ανήκε σε 38χρονο με ποινικό παρελθόν τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Απριλίου στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με το MEGA, από την ισχυρή έκρηξη το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ στο έδαφος δημιουργήθηκε κρατήρας.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει 38χρονος, παλιός γνώριμος των Αρχών, έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης κι από τη σφοδρή έκρηξη στο έδαφος, δημιουργήθηκε κρατήρας, καθώς όπως είπαν πυροτεχνουργοί, ο μηχανισμός ήταν μεγάλης ισχύος, ενώ έσπασαν ακόμη και τζάμια από τα γύρω σπίτια.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας αναζητώντας τα κίνητρα πίσω από την επίθεση στο παρελθόν του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές.

Ο 38χρονος είχε αποφυλακιστεί το 2019 αφού εξέτισε ποινή για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διευκόλυνσης εισόδου παράνομων μεταναστών στη χώρα, ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε ανθρωποκτονία, εκβιασμούς αλλά και υποθέσεις ναρκωτικών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ