«Ασπίδα» κατά του διαβήτη το γιαούρτι

Όσοι καταναλώνουν ποσότητες γιαουρτιού κινδυνεύουν λιγότερο από τον διαβήτη, όπως επισημαίνει μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Σύμφωνα με ερευνητές της Σχολής Κλινικής Ιατρικής του πανεπιστημίου Κέμπριτζ, με επικεφαλής την επιδημιολόγο δρα Νίτα Φορούχι, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό “Diabetologia” της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Μελέτη του Διαβήτη, διαπίστωσαν ότι η μεγαλύτερη κατανάλωση γιαουρτιού μειώνει κατά 28% τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, σε σχέση με αυτούς που δεν τρώνε καθόλου γιαούρτι.

Δείτε τη συνέχεια στo boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ