Αρτέμιδα: Στο «κάδρο» και ο διανομέας φαγητού – Ερευνάται η εμπλοκή του στο μακελειό με τους έξι νεκρούς

Νέες πληροφορίες για το ενδεχόμενο εμπλοκής κι άλλου προσώπου στην υπόθεση της Αρτέμιδας, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας των έξι ανδρών, στο καρτέρι θανάτου που τους έστησαν οι εκτελεστές τους, την περασμένη εβδομάδα, στην Αρτέμιδα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στο «κάδρο» φαίνεται πως μπαίνει ακόμη ένα άτομο, που ενδεχομένως να υπήρξε ο δεύτερος «δούρειος ίππος» των εκτελεστών. Υπενθυμίζεται ότι ένας 32χρονος Τούρκος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγες ώρες μετά την δολοφονία, καθώς επιχειρούσε να ταξιδέψει στην Μυτιλήνη.

Όπως μεταδόθηκε, τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής φαίνεται να ταυτοποίησαν ότι στην φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα τουρκικά ΜΜΕ και τα social media, καταγράφονται τα πέντε από τα έξι θύματα στην Αρτέμιδα. Το έκτο θύμα, ενδέχεται να εκείνος που τράβηξε την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Αρτέμιδα: Αυτοί είναι οι 6 Τούρκοι που έπεσαν νεκροί
Πηγή: Milliyet

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο «άγνωστος», που στέκεται όρθιος, πρώτος στα αριστερά της εικόνας. Είναι ο άνδρας που φοράει ασπρόμαυρο πουκάμισο, μαύρα γυαλιά και έχει αραιά μαλλιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρίσκεται μεταξύ των έξι νεκρών και εξετάζεται εάν ο συγκεκριμένος άνδρας, είναι ένας διανομέας φαγητού, που ενδεχομένως να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο και ο διανομέας φαίνεται να ήταν τα δύο πρόσωπα που έπεισαν τους «έξι» να μείνουν στο σπίτι στην Αρτέμιδα.

Ο πρώτος φέρεται να είχε προβεί σε διαδικασίες προκειμένου να τους παράσχει το καταφύγιο, αλλά και να διασφαλίσει τον τρόπο διαφυγής τους από την Ελλάδα. Ο ρόλος δηλαδή του 32χρονου Τούρκου, ήταν να κρύψει τα έξι μέλη της συμμορίας, να τους δώσει ταυτότητες και να τους φυγαδεύσει, ενδεχομένως στην Ιταλία, όπου βρίσκεται και ο Τούρκος αρχηγός του μαφιόζικου κυκλώματος.

Μετά την δολοφονία των «έξι», όμως, εικάζεται ότι είτε έγινε «δούρειος ίππος» είτε ως «εύκολος στόχος» ενοχοποιήθηκε από την πλευρά των εκτελεστών, προκειμένου εκείνοι να διαφύγουν ανενόχλητοι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ