Αρτέμιδα: Μαρτυρία για το μακελειό με τους 6 νεκρούς – «Άκουσα ριπές διακεκομμένες» – ΒΙΝΤΕΟ

«Άκουσα ριπές» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για το μακελειό στην Αρτέμιδα. Το μαφιόζικο χτύπημα σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Αρίωνος με Ακροπόλεως σήμερα το απόγευμα με έξι ανθρώπους να πέφτουν νεκροί από πυροβολισμούς.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, πέντε άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο φέρει γερμανικές πινακίδες. Ο οδηγός του αυτοκινήτου προφανώς στην προσπάθειά του να γλιτώσει από τους πυροβολισμούς, βγήκε από το όχημα.  Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες τον «γάζωσαν». Ο άνδρας περπάτησε λίγα μέτρα και έπεσε κάτω αιμόφυρτος. Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του πίσω από το αυτοκίνητο.

Όλοι φέρουν τραύματα από 9αρι όπλο, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες του enikos.gr όλες οι πόρτες του οχήματος βρέθηκαν ανοιχτές.

«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών»

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στο σημείο βρίσκονται στελέχη του Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα. Πληροφορίες κάνουν λόγο για άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία και μένει να διαπιστωθεί αν είναι σεσημασμένοι.

Αρχικά, υπήρχε η εκτίμηση ότι οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, όμως νεότερες πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι να επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών. Συλλέγουν μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής και σαρώνουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να συγκεντρώσουν βιντεοληπτικό υλικό που θα τους βοηθήσει να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

«Άκουσα ριπές διακεκομμένες»

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το μακελειό, ανέφερε πως «Άκουσα ριπές διακεκομμένες. Και ξανά ριπές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ