Άρτα: Ασθενής του νοσοκομείου απειλούσε νοσηλευτές με ψαλίδι σε κατάσταση αμόκ

Αναστάτωση προκάλεσε ένας ασθενής στο νοσοκομείο της Άρτας, σήμερα (08/04) τα ξημερώματα, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ, κρατώντας ψαλίδι απειλούσε τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό, καθώς επρόκειτο να μεταφερθεί από την παθολογική κλινική στην πνευμονολογική.

Άμεσα, στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν τον δράστη έξω από το νοσοκομείο, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου κρατώντας ένα ψαλίδι.

Παρά τις επιστάμενες συστάσεις των Αστυνομικών να πετάξει το ψαλίδι, αυτός αρνήθηκε και κινήθηκε εναντίον τους απειλητικά, εξυβρίζοντάς τους.

Οι Αστυνομικοί προέταξαν τις αστυνομικές τους ράβδους, δίνοντας παράλληλα εντολές στον δράστη να πετάξει το ψαλίδι, ωστόσο ο δράστης δεν συμμορφώθηκε και κινήθηκε εκ νέου απειλητικά προς το μέρος τους. Τότε οι αστυνομικοί προέταξαν τα όπλα τους και ένας Αρχιφύλακας πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Ένεκα του πυροβολισμού, η προσοχή του άνδρα αποσπάστηκε και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ