Άρτα: Απολογείται σήμερα ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο και πέθανε – Μαζί στην κηδεία οι γονείς

Ενώπιον του ανακριτή θα παρουσιαστεί σήμερα ο πατέρας του βρέφους που το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο στην Άρτα με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο. Το πρωί της Τετάρτης ο 37χρονος οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο της πόλης. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Παρασκευή.

Τραγωδία στην Άρτα: «Η μητέρα φαίνεται να έχει συγχωρήσει τον πατέρα – “Και τι φταίει; Δεν το ήθελε” λέει στις νοσηλεύτριες»

Ο πατέρας ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο οποίος μετά το τραγικό περιστατικό, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο πατέρας ξεκίνησε να πάει το 5,5 μηνών κοριτσάκι στον βρεφονηπιακό σταθμό, όπως κάθε μέρα άλλωστε και μετά στη δουλειά του. Κατά τη διαδρομή δέχτηκε τηλεφώνημα από συνάδελφό του για μια βλάβη στην Λευκάδα, όπου έπρεπε να πάνε γρήγορα. Και κάπου εκεί ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

Άρτα: Σπαρακτικές στιγμές με τους γονείς του νεκρού βρέφους – Η πρώτη τους συνάντηση στο νοσοκομείο, η αγκαλιά και τα δάκρυα

Ο πατέρας βυθίστηκε και ξέχασε εντελώς ότι στο πίσω κάθισμα κοιμόταν το μωρό του. Έτσι, έφτασε λίγο πιο έξω από τον βρεφονηπιακό, όμως αντί να σταματήσει και να αφήσει το παιδί του, έστριψε με προορισμό τη δουλειά του, όπου πήρε ένα υπηρεσιακό όχημα και μετέβη στη Λευκάδα.

Ο πατέρας δεν αντιλήφθηκε το λάθος του έως το μεσημέρι οπότε και η σύζυγός του, με την οποία είχαν παντρευτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό να πάρει το παιδί και δεν ήταν εκεί. Έντρομη πήρε την σύζυγό της και εκείνος συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. «Κλείσε, ξέχασα το παιδί στο αυτοκίνητο» είπε πανικόβλητος.

Άρτα: Τον Σεπτέμβριο είχαν παντρευτεί οι γονείς του βρέφους – «Είχε αδυναμία στο παιδί» λένε για τον 37χρονο

Πήγε στο σημείο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, όμως, ήταν αργά. Το κοριτσάκι ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και με αφρούς γύρω από το στόμα.

Η σπαρακτική συνάντηση των γονέων του βρέφους

Ο γονείς του αδικοχαμένου βρέφους συναντήθηκαν χθες και σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα μεταξύ του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό.

Σύμφωνα με τον ALPHA, η μητέρα του παιδιού άρχισε να συνέρχεται προχθές το απόγευμα και ζήτησε να δει τον σύζυγό της. Το αίτημα της λοιπόν, πραγματοποιήθηκε αφού δόθηκε ειδική άδεια από την Αστυνομία, επειδή ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Έγινε ολιγόλεπτη συνάντηση και το ζευγάρι έμεινε μαζί περίπου ένα τέταρτο. Μάλιστα, η πρώτη κίνηση που έκαναν και οι δύο ήταν να αγκαλιαστούν και να μείνουν αγκαλιά, ενώ όσοι ήταν μπροστά ξέσπασαν σε κλάματα. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχαν ακουστεί, για ρωγμή στη σχέση του ζευγαριού, μετά τον θάνατο του παιδιού τους.

Το Σάββατο θα γίνει η κηδεία του μωρού με τους δύο γονείς να έχουν πάρει άδεια κι από το νοσοκομείο που νοσηλεύονται να παραστούν στην κηδεία του παιδιού τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ