Αργαλαστή: Τι λέει ένας από τους μάρτυρες για τη νύχτα που «παγιδεύτηκε» ο εστιάτορας

Ο ένας από τους τρεις μάρτυρες που ήταν στην παρέα του Δημήτρη λίγη ώρα πριν το τραγικό συμβάν, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» για τα όσα συνέβησαν, έπεσε σε κάποιες αντιφάσεις και κάθε άλλο παρά ξεκαθάρισε το ήδη θολό τοπίο.

«Ήρθε ο Δημήτρης μόνος του στην καλύβα που ήμασταν. Ήταν ένα παιδί πολύ καλό. Έφερε και ένα μπουκάλι τσίπουρο και μετά έφυγε. Αντί να πάει για Αργαλαστή, κατευθύνθηκε προς Λεφόκαστρο. Δεν ξέρω γιατί σηκώθηκε κι έφυγε απότομα, δεν έγινε ούτε φασαρία, ούτε τίποτα. Ο ένας από την παρέα τον εντόπισε πεσμένο στο δρόμο και ο άλλος πήγε να βοηθήσει, εγώ έκατσα στο καλύβι γιατί είχαμε αναμμένη τη φωτιά. Τον πήρανε τον μετέφεραν με αμάξι στο κέντρο υγείας. Εγώ δεν είδα κάτι», ανέφερε ο μάρτυρας.

Ο ίδιος, φανερά εκνευρισμένος, απάντησε στη δημοσιογράφο: «Αποκλείεται να μην είδαν οι συγγενείς το μηχανάκι στο δρόμο. Ήταν εκεί που τους είπαμε. Μη με ρωτάς για ώρες, δεν ξέρω».

Αρνήθηκε το ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί κάποιος καβγάς, ενώ δεν μπόρεσε να δώσει κάποια απάντηση για τα κλειδιά της μηχανής, που βρέθηκαν στην τσέπη του μπουφάν του θύματος.

Ο μάρτυρας που σύμφωνα με τον ίδιο, εντόπισε βαριά χτυπημένο τον Δημήτρη στο σημείο, ανέφερε στην κατάθεσή του, τα γεγονότα του «τροχαίου».

«Εγώ πήγα στη μία το μεσημέρι στο καλύβι. Εκεί βρισκόταν ήδη ο […] και ο […]. Κατά τις τρεις ήρθε και ο Δημήτρης. Εμείς πίναμε κρασί κι εκείνος είχε φέρει μαζί του τσίπουρο. Δεν δημιουργήθηκε κανένα επεισόδιο μεταξύ μας. Εγώ έφυγα κάποια στιγμή για να πάω στην Αργαλαστή να αγοράσω τσιγάρα και φαγητά. Όταν γύρισα είδα ότι είχε αποχωρήσει ο Δημήτρης. Οι υπόλοιποι μου είπαν ότι έφυγε λίγο μετά από εμένα με το μηχανάκι του. Δε γνωρίζω τι ώρα έφυγε ακριβώς» υποστήριξε.

«Κατά τις 19:00 τον εντόπισα στην άκρη του οδοστρώματος προς Λεφόκαστρο, ανάσκελα και χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Φώναζα το όνομά του, αλλά δεν μου απαντούσε. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου που έχει το καλύβι και ήρθε και ο ίδιος στο σημείο. Βάλαμε τον Δημήτρη στο αυτοκίνητο και τον μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής. Λόγω της ταραχής μου πήρα το φίλο μας και όχι το ΕΚΑΒ γιατί ήταν πιο κοντά στο σημείο. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ