ΑΠΘ: Συνεχίζεται η κατάληψη στη Νομική – «Εάν χρειαστεί η αστυνομία θα επέμβει εκ νέου» λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Για την εκ νέου κατάληψη στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και για το ενδεχόμενο νέας επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωσή της, μίλησε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Η κα. Δημογλίδου τόνισε ότι «η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται κατόπιν πάντα συνεννόησης και με τις πρυτανικές αρχές και με την Κοσμητεία, αλλά φυσικά και με ενημέρωση του αρμόδιου εισαγγελέα. Εάν χρειαστεί και αν ενημερωθεί η αστυνομία ότι πρέπει να επέμβει εκ νέου για να αποχωρήσουν κάποια άτομα, φυσικά και θα το κάνει, φυσικά με ασφάλεια και για τους ίδιους τους αστυνομικούς αλλά και για τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα αυτή τη στιγμή στη σχολή».

Όσον αφορά στην επίθεση απέναντι από το υπουργείο Εργασίας, η ίδια σημείωσε ότι αναμένεται η ανάληψη ευθύνης. «Στο προειδοποιητικό τηλεφώνημα υπήρξε κάποια σχετική ανάληψη ευθύνης. Νομίζω ότι η έρευνα θα δικαιώσει τους αστυνομικούς που εργάζονται για αυτές τις υποθέσεις», υποστήριξε.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.