Απόστολος Λύτρας: «Σ’αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη» – Το μήνυμα στην σύζυγό του μόλις αφέθηκε ελεύθερος και η επικοινωνία της Σοφίας Πολυζωγοπούλου με την κόρη του

Άφαντος παραμένει ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αναζητείται μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύζυγός του, στον απόηχο του άγριου ξυλοδαρμού της από τον ποινικολόγο.

Η 37χρονη Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Απόστολου Λύτρα, αλλά και της πρώην συζύγου του, ακόμη ενός προσώπου από το οικογενειακό περιβάλλον και ενός δικηγόρου. Οι τρεις τελευταίοι πήγαν χθες βράδυ στο σπίτι για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου και απαίτησαν να μπουν μέσα, ενώ βρίσκονταν στην αυλή. Υπενθυμίζεται ότι ήδη στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή από την Εισαγγελία.

Η εκπομπή TLive μετέδωσε νέες πληροφορίες για τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα, μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος συνελήφθη αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Αποκάλυψε, αρχικά, τι έγραφε το μήνυμα που έστειλε ο ποινικολόγος στην 37χρονη σύζυγό του, λίγο αφότου αφέθηκε ελεύθερος και βγήκε έξω από τα δικαστήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, το πρώτο πράγμα που έκανε ο Απόστολος Λύτρας, ήταν να στείλει sms στην Σοφία Πολυζωγοπούλου ότι «Σ’αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη».

Η επικοινωνία με την κόρη του Απόστολου Λύτρα

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, την ίδια ημέρα, την Δευτέρα, έστειλαν εκ νέου μηνύματα στην κ. Πολυζωγοπούλου, η οποία απάντησε μόνο σε ένα πρόσωπο, στην κόρη του Απόστολου Λύτρα από τον πρώτο γάμο του.

«Θα έρθει η κόρη μου να πάρει ρούχα και χρήματα» έγραφε το μήνυμα που φέρεται να της έστειλε ο ποινικολόγος. Πράγματι, το κορίτσι πήγε στο σπίτι του Απόστολου Λύτρα και της Σοφίας  Πολυζωγοπούλου, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία και έλαβε την φροντίδα της 37χρονης και των γονέων της. Αφού το κορίτσι έφυγε από το σπίτι με χρήματα και ρούχα, τους έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, μάλλον μου έπεσε η πίεση».

Όπως μεταδόθηκε, πλέον η 37χρονη είχε μπλοκάρει τον Απόστολο Λύτρα, ώστε να μην λαμβάνει μηνύματα απ’ αυτόν.

Ωστόσο, χθες της έστειλαν εκ νέου μήνυμα ότι θέλουν να πάρουν ρούχα και πράγματα από το σπίτι. «Κοριτσάκι μου, μην σε βάζω σε αυτή τη διαδικασία, θα λείπω σήμερα», φέρεται να έγραφε το μήνυμα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Πληροφορίες της εκπομπής ανέφεραν, μάλιστα, ότι η 37χρονη πήγε συνοδεία αστυνομικών σε ειδικό ψυχολόγο, προκειμένου να λάβει βοήθεια για το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση και τι θα πει στο παιδί της.

Σύμφωνα με την εκπομπή, η πρώην σύζυγος του δικηγόρου, μαζί με την κόρη της και έναν δικηγόρο πήγαν στο σπίτι τους και χρησιμοποίησαν ένα κλειδί που είχε ο Απόστολος Λύτρας, προσπαθώντας να ανοίξουν την πόρτα για να μπουν στο σπίτι. Τότε, τους σταμάτησε ο αστυνομικός που βρισκόταν στο σπίτι, ενώ η 37χρονη πάτησε το κουμπί πανικού, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ