Ελισάβετ Μουτάφη για το «Προξενιό της Ιουλίας»: «Ξέρω ποιος σκότωσε τον Προβιό, δεν τον περίμενα τον δολοφόνο»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Προξενιό της Ιουλίας», με τους τηλεθεατές να περιμένουν με αγωνία να παρακολουθήσουν τα νέα επεισόδια.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Γιωργίκης Προβιός στο τέλος θα δολοφονηθεί. Οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς παρ’ ότι προσπαθούν να καταλάβουν το ποιος θα είναι ο δολοφόνος ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε κάποιον ήρωα, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θα μπορούσαν να έχουν διαπράξει το έγκλημα.

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε σήμερα (19/6) καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων μίλησε για το πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς.

Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για το φινάλε της σειράς και τον δολοφόνο του Προβιού, απάντησε: «Μόλις τελειώσαμε τα γυρίσματα. Ούτε στον άνδρα μου δεν έχω αποκαλύψει το φινάλε, δεν του το έχω πει. Εγώ ξέρω ποιος σκότωσε τον Προβιό. Δεν το ξέρει ούτε ο άνδρας μου, γιατί το βλέπει, είναι φαν. Δεν του το έχω πει, σας το ορκίζομαι. Καταρχάς χαλάς το σασπένς».

Στη συνέχεια, η Ελισάβετ Μουτάφη εξήγησε: «Νομίζω ότι έτσι όπως είναι φτιαγμένο το φινάλε από τον Νίκο Απειρανθίτη και όλη την ομάδα του, είναι μία ανατροπή που δεν είναι ακριβώς όπως το λες: “Αν θα καταλάβουμε ή δεν θα καταλάβουμε”…

Παιδιά θα σας σπάσω τα νεύρα, αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αποκαλύψω τίποτα! Αυτό που θα σας πω είναι ότι έτσι όπως είναι γραμμένο το φινάλε πραγματικά είναι τόσο περίτεχνο και είναι πολύ σοκαριστικό και ανατρεπτικό».

«Δεν τον περίμενα τον δολοφόνο. Μην φανταστείτε ότι είναι ένας άσχετος», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ