Αποκλειστικό: Κουβαλούσε κοκαΐνη και κάνναβη με… μηχανάκι δίπλα στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Στην… φάκα των αστυνομικών της Μυκόνου έπεσε ένας 32χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται πως μετέφερε ναρκωτικές ουσίες με ένα δίκυκλο κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού.

του Μίλτου Σακελλάρη

Όπως προκύπτει από την δικογραφία της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι κάτοικος του νησιού, εντοπίστηκε πλησίον του αεροδρομίου να μεταφέρει 16 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ναρκωτικής ουσίας κοκαΐνης αλλά και μικροποσότητα κάνναβης.

Οι αστυνομικοί αφού προχώρησαν στην προσαγωγή του έκαναν έρευνα στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού,  και εντοπίστηκαν ποσότητες των ίδιων ναρκωτικών στο κομοδίνο αλλά και στο σαλόνι του σπιτιού του. Παράλληλα οι αστυνομικοί εντόπισαν 2.300 ευρώ, τα οποία είχε κρύψει επιμελώς στο εσωτερικό της ντουλάπας της κρεβατοκάμαρας.

«Είμαι περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών χωρίς να είμαι εξαρτημένος, κάνοντας χρήση ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης. Όλες τις ναρκωτικές ουσίες τις είχα αποκλειστικά για δική μου χρήση. Τα δε χρήματα προέρχονται από την εργασία μου στην Γερμανία», επισήμανε ο κατηγορούμενος στην προανακριτική του απολογία στις αρχές.

«Η έλλειψη οποιουδήποτε ενοχοποιητικού στοιχείου όσον αφορά την αποδιδόμενη κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών πέραν της κατοχής αυτών οδήγησε στην ορθή κρίση περί μη επιβολής προσωρινής κράτησης. Μια απόφαση απολύτως εναρμονισμένη με το κράτος Δικαίου και το τεκμήριο αθωότητας», δήλωσε στο enikos.gr ο δικηγόρος, Γιάννης Γλύκας.

Ιωάννης Α. Γλύκας
Ο δικηγόρος Ιωάννης Α. Γλύκας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ