Απαγωγή Γιώργου Κυπαρίσση: Έκκληση της οικογένειας για ένα σημάδι ζωής – “Έχω χάσει το μυαλό μου” – ΒΙΝΤΕΟ

Δημόσια έκκληση στην “ανθρωπιά” των απαγωγέων του παιδιού τους, κάνει η μητέρα και ο πατέρας του 40χρονου επιχειρηματία που έπεσε θύμα αρπαγής στις 29 Δεκεμβρίου 2021 στο Ντράφι. Οι γονείς ζητούν από τους απαγωγείς, να επικοινωνήσουν με την οικογένεια και να δώσουν ένα ίχνος ότι το παιδί τους είναι καλά.

Ο πατέρας του Στράτος Κυπαρίσσης μίλησε στον ALPHA για το δράμα που ζει η οικογένεια τους:  “Δράμα όχι μόνο εγώ, όλη η οικογένεια μας. Όπου πάω και όπου γυρίσω το μυαλό μου εκεί, έχω χάσει το μυαλό μου. Να έρθει στο σπίτι του, στην οικογένεια του, τα παιδιά του, έχουν δύο μήνες να τον δουν. Να έρθει κοντά μας, να ησυχάσουμε. Καμία επικοινωνία δεν υπάρχει. Τίποτα. Για όλους μας είναι μια μαχαιριά στην καρδιά” λέει ο πατέρας του απαχθέντα.

Οι απαγωγείς έχουν επικοινωνήσει μέσω γραπτών μηνυμάτων μόνο δύο φορές, ζήτησαν 1 εκατομμύριο ευρώ λίτρα και από τότε έχουν εξαφανιστεί.

Οι γονείς του απαχθέντα έχουν ξεκαθαρίσει ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν αυτά τα χρήματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Απευθυνόμενη στους απαγωγείς η μητέρα του Όλγα Κυπαρίσση, λέει:

«Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την στήριξη και την διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ