Γιώργος Κυπαρίσσης: Αγωνία για την τύχη του επιχειρηματία – Δεύτερη απαγωγή-εξπρές εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Έχουν περάσει 44 ημέρες από την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία στο Πικέρμι και η αγωνία για την τύχη του κορυφώνεται.

Οι διαπραγματεύσεις των αστυνομικών με τους απαγωγείς του Γιώργου Κυπαρίσση γίνονται αλλά με αργούς ρυθμούς.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι απαγωγείς επιμένουν στις απαιτήσεις τους, ζητώντας λύτρα ύψους 1 εκατ. ευρώ, ενώ φέρεται να υπάρχει δυσπραγία σε κάποιες συνεννοήσεις, που γίνονται μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, για την ανεύρεση του συγκεκριμένου ποσού.

Μέχρι στιγμής τα στοιχεία δείχνουν πως η ομάδα των απαγωγέων έχει καλύτερη οργάνωση, σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις που υπήρχαν. Έχουν κάνει σχετική προεργασία και έχουν τη διάθεση να παρατείνουν την ομηρία του επιχειρηματία, εάν χρειαστεί. Από την πλευρά, η ΕΛΑΣ θεωρεί πως υπάρχουν σημάδια ζωής του 40χρονου επιχειρηματία και ότι είναι καλά στην υγεία του.  Σημειώνεται ότι οι Αρχές εξετάζουν εάν υπάρχει εμπλοκή Ελλήνων ποινικών στην υπόθεση.

απαγωγή

Η δεύτερη απαγωγή που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ ερευνά ακόμη μια υπόθεση απαγωγής. Σύμφωνα με το MEGA, πριν από πέντε ημέρες έξι άτομα εισέβαλαν σε σπίτι στις Αμυγδαλιές Μεγάρων, άρπαξαν έναν 19χρονο και τον κράτησαν όμηρο για αρκετές ώρες.

Οι απαγωγείς ζήτησαν από τον πατέρα του, ο οποίος εργάζεται ως πωλητής σε λαϊκές αγορές,  100.000 ευρώ.

Το επόμενο πρωί, ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος στην Ελευσίνα και τώρα οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες αυτής της απαγωγής-εξπρές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ