Τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καρέ καρέ οι τελευταίες στιγμές της Ίριδας – Πώς βρέθηκε νεκρό το έξι μηνών βρέφος

Στο σπίτι της οικογένειας άφησε την τελευταία της πνοή η Ίριδα, το μόλις έξι μηνών αγγελούδι της οικογένειας στην Πάτρα, που μέσα σε τρία χρόνια έχασε τρία παιδιά. Ο αιφνίδιος θάνατος των τριών παιδιών έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά τους και βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο των αρμόδιων Αρχών, που προσπαθούν να λύσουν τον “γρίφο”.

Το 2019, η οικογένεια από την Πάτρα έχασε την 3,5 ετών Μαλένα, το 202ο την μόλις έξι μηνών Ίριδα και την περασμένη εβδομάδα την 9χρονη Τζωρτζίνα. Ο πόνος αβάσταχτος.

Η εκπομπή LIVE NEWS στο mega, αποκάλυψε νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές του έξι μηνών βρέφους, το 2020. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το παιδί βρέθηκε νεκρό στην κούνια του, δίπλα στο πανάκι που κρατούσε για να κοιμηθεί και το οποίο ήταν γεμάτο με αίματα. Το βράδυ εκείνο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μέσα στο σπίτι της οικογένειας βρισκόταν η μητέρα και η θεία του βρέφους, ενώ ο πατέρας απουσίαζε. Η αδελφή της μητέρας ήταν εκείνη που πρώτη μπήκε στο δωμάτιο και αντίκρισε το παιδί νεκρό στην κούνια.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο γυναίκες ήταν μαζί και φρόντιζαν τη μικρή Ίριδα που έδειχνε να το απολαμβάνει. Λίγες ώρες μετά, όμως, τα πάντα θα άλλαζαν. Την ημέρα που πέθανε το μωρό, η μητέρα ήταν μόνη στο σπίτι, χωρίς τον σύζυγό της, και είχε πάει για να την βοηθήσει η αδελφή της. Το βρέφος ξύπνησε στις 17.30 το απόγευμα και αφού το τάισε η μαμά του βρεφική κρέμα, έκατσαν μαζί με τη θεία του, στον καναπέ. Το μωρό δεν γκρίνιαζε, δεν έδειχνε να το απασχολεί κάτι και ήταν ευδιάθετο. Λίγο αργότερα, πριν νυχτώσει, η μητέρα και η θεία έκαναν μπάνιο στην Ίριδα. Στη συνέχεια της έδωσαν γάλα και αμέσως μετά η μητέρα έβαλε το παιδί στην κούνια για να κοιμηθεί. Το μωρό κοιμόταν συνήθως με πιπίλα, ένα μικρό πανάκι πετσετέ στο χεράκι του και μια κουβερτούλα τύπου fleece. Η μικρή Ίριδα έπεσε για ύπνο και οι δύο γυναίκες κάθισαν μαζί και συζητούσαν. Όλα κυλούσαν ήρεμα, μέχρι εκείνη την ώρα. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, τo μωρό ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στις 02.30. Η μαμά του, πήγε από πάνω του, του έβαλε την πιπίλα, το σκέπασε και το μωρό ξανακοιμήθηκε.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε την επόμενη ημέρα. Η ώρα έχει πάει 11.30 το πρωί και το νεογέννητο κοριτσάκι δεν έχει ξυπνήσει. Η μητέρα είπε στην αδελφή της να μπει στο δωμάτιο και να την σηκώσει για να ετοιμαστούν και όλοι μαζί να πάνε βόλτα. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η θεία μπήκε στο δωμάτιο και αντίκρισε το βρέφος νεκρό στην κούνια. Το παιδί ήταν ξεσκέπαστο, στην κορυφή της κούνιας, με το σωματάκι του, να είναι σχεδόν κάθετο στο στρώμα. Η θεία έπιασε το χέρι και διαπίστωσε πως ήταν παγωμένο. Ενστικτωδώς έπιασε το στήθος του και κατάλαβε ότι δεν ανασαίνει. Άμεσα το σήκωσε και είδε πως τα χειλάκια του μωρού ήταν μελανιασμένα. Τα ματάκια του ήταν μισάνοιχτα.

Σε κατάσταση σοκ, η γυναίκα φώναξε την αδελφή της για βοήθεια. Τη μητέρα της μικρής Ίριδας που μέχρι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην κουζίνα, ανυποψίαστη για την τραγωδία, καθώς πίστευε ότι το αγγελούδι της, με ένα μικρό διάλειμμα, κοιμόταν από το προηγούμενο βράδυ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η θεία άρχισε ΚΑΡΠΑ και τεχνητή αναπνοή και ζήτησε από την μητέρα να πάει για να την βοηθήσει και να καλέσουν ασθενοφόρο. Παρά τις μαλάξεις, η Ίριδα δεν επανήλθε. Το ασθενοφόρο έφτασε σχεδόν αμέσως στο σπίτι, σε περίπου πέντε λεπτά. Στο μεταξύ η μητέρα και η θεία συνέχιζαν τις μαλάξεις στο νεογέννητο κοριτσάκι. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Για την τραγωδία που χτύπησε την πόρτα της οικογένειας ενημερώθηκε και ο πατέρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ