Άντζελα Δημητρίου: Συντετριμμένη στην κηδεία της μητέρας της – Στο πλευρό της η Όλγα Κιουρτσάκη

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια της Άντζελας Δημητρίου, μετά τον θάνατο της μητέρας της σε ηλικία 96 ετών. Σήμερα συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στην μητέρα της τραγουδίστριας.

Σε πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, φαίνεται η Άντζελα Δημητρίου η οποία έφτασε υποβασταζόμενη στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη της μητέρα. Στο πλευρό της είναι και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη.

Άντζελα Δημητρίου

Άντζελα Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν ιδιαίτερα δεμένη με την μητέρα της και είχε αναφερθεί αρκετές φορές δημοσίως σε εκείνη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η επιτυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια είχε πει χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε, γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου».

Άντζελα Δημητρίου

Άντζελα Δημητρίου

Σε άλλη συνέντευξή της είχε αναφέρει: «Η μαμά μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, μα πάρα πολύ, αλλά της το ξεπλήρωσα εγώ. Κάποια στιγμή της είπα πως “Θα σταματήσω από τη δουλειά και θα σε έχω στο σπίτι για να σε βάλω σε μια χρυσή πολυθρόνα”. Δεν μπόρεσα να της βάλω χρυσή, της έβαλα μια δερμάτινη όμως και καθόταν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ