Αντώνης Συκάρης: Ραγίζει καρδιές ο γιος του ορειβάτη – “Πιστεύω ότι σε λίγα λεπτά θα εμφανιστεί κι όλο αυτό είναι αστείο”

Συγκλονίζει ο γιος του Αντώνη Συκάρη, του ορειβάτη που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, ενώ κατέβαινε το βουνό Νταουλαγκίρι, στην οροσειρά των Ιμαλαΐων. Ο γιος του έμπειρου ορειβάτη μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star. Όπως ανέφερε, “εγώ αυτή τη στιγμή ακόμη πιστεύω ότι σε λίγα λεπτά θα εμφανιστεί κι όλο αυτό είναι αστείο”.

“Πήγε να κάνει τα Ιμαλάια ‘βουνό των Ελλήνων, ήθελε και να τιμήσει τους ορειβάτες και τους φίλους του που χάθηκαν εκεί. Εγώ αυτή τη στιγμή ακόμη πιστεύω ότι σε λίγα λεπτά θα εμφανιστεί και όλο αυτό είναι αστείο. Έφτασε στην κορυφή κανονικά και μετά στην επιστροφή, περίπου στα 7.500 μέτρα του τελείωσε το οξυγόνο, εξαντλήθηκε και προσπάθησε να φτάσει στο camp 3″0, δήλωσε ο γιος του ορειβάτη.

Σήμερα το πρωί του έγραψα ‘καλή επιστροφή” – Τι αποκάλυψε ο πατέρας του Ερμή Θεοχαρόπουλου

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας του Ερμή Θεοχαρόπουλου, του ορειβάτη που έχασε τη ζωή του, έπειτα από ορειβασία στα Τζουμέρκα, τον Ιανουάριο.

“Ήταν φίλος. Μας ήξερε όλους, ήταν φοβερός άνθρωπος, του άρεσαν τα βουνά πάρα πολύ. Είχε πολλά να δώσει ακόμη. Χθες το βράδυ Συγκινήθηκα με το που είδα ότι αφιέρωσε την κορυφή και σε προηγούμενα παιδιά… στον γιο μου, τον Ερμή. Μόλις του έγραψα σήμερα το πρωί ‘καλή επιστροφή’ μετά από λίγα λεπτά είδα την κακιά την είδηση. Μετά από λίγο προσπάθησα να την διασταυρώσω, αλλά τελικά ήταν αλήθεια…”, τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ