Ανοιξιάτικο χιόνι στη Χαλκιδική: Το “έστρωσε” στον Πολύγυρο – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Στα λευκά ντύθηκαν πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, με τους κατοίκους των περιοχών αυτών να αντικρίζουν με μεγάλη έκπληξη τις λευκές νιφάδες χιονιού.

Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, το “έστρωσε” για τα καλά. Από φωτογραφίες και βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, φαίνεται πως σπίτια, πλατείες, αυλές και αυτοκίνητα έχουν καλυφθεί από χιόνι.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο αναγνώστη που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.