Άνω Πατήσια: Καταγγελία ότι ιερέας επιτέθηκε σε δύο γυναίκες σε συνέλευση πολυκατοικίας

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στα Άνω Πατήσια, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες, ένας ιερέας επιτέθηκε και εξύβρισε δύο γυναίκες κατά την διάρκεια συνέλευσης πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τον Alpha, όλα φέρεται να έγιναν με αφορμή τα κοινόχρηστα, με τον ιερέα να ζητάει να αναρτηθούν σε κοινή θέα τα ονόματα όσων καθυστερούσαν να πληρώσουν. Η υπεύθυνη της εταιρείας διαχείρισης των κοινοχρήστων του εξήγησε πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τον νόμο, και τότε ο ιερέας εξοργισμένος της επιτέθηκε. Στην συνέχεια φέρεται να πλησίασε την κόρη της υπεύθυνης και άρχισε να της χτυπά δυνατά τα χέρια πετώντας κάτω το κινητό της τηλέφωνο.

«Μίλαγε πολύ υβριστικά και κάποια στιγμή έγινε “έκρηξη”, πλακωθήκανε. Είναι ασύλληπτο αυτό το πράγμα. Πολλοί ένοικοι της πολυκατοικίας αν ήταν εδώ θα έλεγαν ότι τους έχει βρίσει ο συγκεκριμένος ιερέας. Φώναζε και στους αστυνομικούς, τους “στόλιζε”», ανέφερε μια γυναίκα που ήταν μπροστά στο περιστατικό. «υπήρχε μια διαφωνία με τη διαχειρίστρια εταιρεία των κοινοχρήστων και κάποια στιγμή ξέφυγαν τα πράγματα. Τότε, εκείνος άπλωσε χέρι πάνω στη διαχειρίστρια, ενώ μπροστά ήταν κορούλα της» ανέφερε ένοικος της πολυκατοικίας.

«Αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Έχει βίαιη συμπεριφορά και μέσα στην πολυκατοικία. Δεν πλήρωνε κοινόχρηστα. Είχαμε ιστορίες εκεί και όταν κατέβαινε κάτω για συνέλευση έβγαζε του κόσμου τα προβλήματα στην φόρα. Αντί να γίνεται συνέλευση, έπιανε και κατηγορούσε τον κόσμο» δήλωσε άλλη ένοικος της πολυκατοικίας.

Οι δύο γυναίκες κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του ιερέα και το θέμα πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο ιερέας κατηγορείται για εξύβριση και απλές σωματικές βλάβες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ