Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε καπό αυτοκινήτου- ΦΩΤΟ αναγνώστη

Παραλίγο τραγωδία στα Άνω Λιόσια, καθώς μια αδέσποτη σφαίρα έπεσε από τον… ουρανό και προσγειώθηκε στο καπό αυτοκινήτου.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr το περιστατικό σημειώθηκε στον προαστιακό των Άνω Λιοσίων. Στις φωτογραφίες που μας έστειλε φαίνεται η τρύπα από την σφαίρα στο καπό του αυτοκίνητου, καθώς και η αγωνία της ιδιοκτήτριας του οχήματος, η οποία, όπως λέει, είχε στο αυτοκίνητο και το παιδί της. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, στην περιοχή υπήρχαν τουλάχιστον 50 άνθρωποι, οι οποίοι γλίτωσαν από θαύμα.

Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό, καθώς νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από τον θάνατο του 11χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του από «αδέσποτη» σφαίρα, στο προαύλιο του σχολείου του, στο Μενίδι.  Επίσης πριν από μερικούς μήνες  ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στα Άνω Λιόσια βρήκε καρφωμένη στον ηλιακό του θερμοσίφωνα μια σφαίρα και ειδοποίησε τις αρχές.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ