ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – “Αδέσποτη” σφαίρα σφηνώθηκε σε σπίτι στα Άνω Λιόσια

Ακόμη ένα επικίνδυνο περιστατικό με “αδέσποτη” σφαίρα, σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στα Άνω Λιόσια βρήκε καρφωμένη στον ηλιακό του θερμοσίφωνα μια σφαίρα και ειδοποίησε τις αρχές.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε στις 17:10 σήμερα το απόγευμα στην οδό Πάτμου. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπως ο ίδιος περιέγραψε στους αστυνομικούς, άκουσε έναν περίεργο θόρυβο που προερχόταν από την ταράτσα και ανέβηκε για να ελέγξει. Είδε μια τρύπα στον ηλιακό θερμοσίφωνα και όταν πλησίασε ανακάλυψε ότι επρόκειτο για σφαίρα που είχε σφηνωθεί. Έντρομος ειδοποίησε την Άμεση δράση και οι Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ήταν πράγματι σφαίρα που κατέληξε στον ηλιακό. Την έβγαλαν και την έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστικό έλεγχο.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην περιοχή για να διαπιστώσουν από που μπορεί να προήλθε η σφαίρα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έλεγξαν επίσης αν ήταν σε εξέλιξη κάποιο γλέντι με πυροβολισμούς, όπως πολύ συχνά συμβαίνει στην περιοχή όταν αποκαλύπτονται παρόμοια περιστατικά με “αδέσποτες” σφαίρες.

Οι άσκοποι πυροβολισμοί έχουν γίνει πλέον πολύ συχνό φαινόμενο και οι κάτοικοι σε συγκεκριμένες περιοχές της Δυτικής Αττικής ζουν με την αγωνία μήπως τραυματιστούν άνθρωποι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ