Μυστήριο με σφαίρα που εντοπίστηκε σε γραφεία εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μια υπόθεση που αποκαλύφθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Μια σφαίρα “καρφώθηκε” στα γραφεία εταιρείας, στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν ο 39χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας που παρέχει υπηρεσίες σε ιστοσελίδες, παρατήρησε φθορές στο εσωτερικό των γραφείων του, πιθανότατα από κάποιο βλήμα πυροβόλου όπλου.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κολωνού μετέβησαν στο σημείο. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι πράγματι οι φθορές προέρχονταν από βλήμα πυροβόλου όπλου, που είχε φύγει από άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βλήμα διαπέρασε την τσιμεντοσανίδα του εξωτερικού τοιχίου του δώματος και στη συνέχεια προσέκρουσε στο ταβάνι με αποτέλεσμα να αλλάξει πορεία. Στη συνέχεια, διαπέρασε τον διαχωριστικό τοίχο, αλλά και μια δεύτερη γυψοσανίδα, καταλήγοντας στο πάτωμα μεταξύ τοίχου και γυψοσανίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εταιρεία ήταν κλειστή από την 1η έως τις 3 Ιανουαρίου, ενώ ο 38χρονος ανέφερε στην αστυνομία πως δεν έχει διαφορές με κάποιον. Οι έρευνες της Αστυνομίας για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ