Τρόμος στα Άνω Λιόσια: Σφαίρα “καρφώθηκε” σε μπαλκόνι – Η ένοικος σώθηκε κατά τύχη

Σαν “βροχή” πέφτουν οι σφαίρες στα Άνω Λιόσια προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το enikos.gr και στις οποίες φαίνεται μία σφαίρα “καρφωμένη” σε κάγκελα στο μπαλκόνι διαμερίσματος.

Τρομοκρατημένη η ένοικος του διαμερίσματος που βρίσκεται στην οδό Κοζάνης, περιγράφει πως την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και έτρεξε να δει τι έχει συμβεί. “Μιλούσα στο τηλέφωνο και φοβήθηκα πολύ από τον εκκωφαντικό θόρυβο. Νόμισα πως κάποιος πέταξε μεγάλη πέτρα στο μπαλκόνι” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βγαίνοντας στο μπαλκόνι της ήρθε αντιμέτωπη με την παρακάτω εικόνα. “Μισή ώρα πριν ήμουν στο μπαλκόνι και έβαζα λαμπάκια στα κάγκελα” υποστηρίζει η ίδια με τον τρόμο να την κυριεύει στην σκέψη ότι θα μπορούσε να ήταν στο μπαλκόνι.

Μιλώντας στο enikos.gr η 45χρονη μητέρα εξηγεί πως είναι η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη στην περιοχή και πως πριν από έναν περίπου χρόνο, στο κολυμβητήριο της περιοχής, ένα παιδί βρήκε μία σφαίρα μέσα στην πισίνα.

 

Υπενθυμίζεται ότι μία ημέρα μετά, την Παρασκευή, ήρθαν στη δημοσιότητα βίντεο με τον καταιγισμό πυροβολισμών στο Ζεφύρι.

Περίπου 30 άτομα Ρομά είχαν συγκεντρωθεί και πυροβολούσαν συνεχόμενα στον αέρα. Στην αρχή πολλοί πίστεψαν ότι γυριζόταν κάποιο video clip, ωστόσο το υλικό περιήλθε σε γνώση των αστυνομικών, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τα όπλα και οι σφαίρες που χρησιμοποιήθηκαν, είναι αληθινά.

Ζεφύρι: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ ένα από τα όπλα του “αρχηγού” των πιστολέρο

Σε συνολικά οκτώ συλλήψεις προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ζεφύρι, μετά τα βίντεο στα οποία φαίνονταν 30 Ρομά να πυροβολούν στην περιοχή.

Συνολικά έγιναν έξι έρευνες σε σπίτια τις περιοχής και μεταξύ των κατασχεθέντων ήταν ναρκωτικά χάπια, ηρωίνη και φυσίγγια.

Στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ έχει μπει ένα από τα όπλα που εικονίζονται στον λογαριασμό του φερόμενου ως αρχηγού της ομάδας των πιστολέρο.

Πρόκειται για υπηρεσιακό πιστόλι των 9 χιλιοστών της ΕΛ.ΑΣ. Φέρει ανάγλυφη σφραγίδα δίπλα από το κλείστρο με το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητά του και εάν έχει κλαπεί από αστυνομικό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ