Άλκης Καμπανός: «Το δικό μου παιδί άφησε τις σπουδές στη μέση» ξέσπασε η μητέρα του στη δίκη

Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη Καμπανού κατά τη διάρκεια της απολογίας του έκτου κατηγορουμένου για την δολοφονία του γιου της, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Το βίντεο που ρίχνει φως στο έγκλημα

Οι απαντήσεις του κατηγορουμένου σε ερωτήσεις για τις σπουδές του, που συνεχίζει μέσα από την φυλακή, αποτέλεσαν την αφορμή για την παρέμβαση της μητέρας του αδικοχαμένου Άλκη, η οποία τόνισε ότι το δικό της παιδί δεν θα πάρει ποτέ πτυχίο.

Αφού ολοκληρώθηκε η απολογία του έκτου κατηγορουμένου, σύμφωνα με το thesstoday, η συνήγορος υπεράσπισης ρώτησε την έδρα, εάν ενδιαφέρεται να μάθει για τις σπουδές του 24χρονου και η πρόεδρος έκανε κάποιες ερωτήσεις σχετικές με το θέμα. Ο 24χρονος κατηγορούμενος είπε πως συνεχίζει τις σπουδές του και ότι θέλει να τις τελειώσει ακόμη κι αν βρίσκεται στη φυλακή.

Άλκης Καμπανός: «Δεν μπορώ να σας πιστέψω, ξέρετε την φράση “εξιλαστήριο θύμα;”» – Ο διάλογος της εισαγγελέως με τον 2ο κατηγορούμενο

Τότε, η μητέρα του Άλκη είπε «το δικό μου παιδί δεν θα πάρει όμως πτυχίο, άφησε τις σπουδές στη μέση», με το ακροατήριο να την χειροκροτά.

Η δίκη για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη και των φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή Χαριλάου, συνεχίζεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ