Αλέξης Κούγιας: Η απάντηση για τις κόντρες – «Δεν είμαι εκρηκτικός χαρακτήρας»

Ο Αλέξης Κούγιας στην συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στις κόντρες που έχει κατά καιρούς. «Δεν είμαι εκρηκτικός χαρακτήρας» τονίζει.

«Αυτή η εικόνα έχει δημιουργηθεί από την συμμετοχή μου στη ζωή σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Η κυρίαρχη είναι στα δικαστήρια. Λόγω και του γεγονότος ότι έμεινα και πάρα πολλά χρόνια μόνος μου και χωρίς οικογένεια. Οι καταβολές μου, από την γειτονιά που γεννήθηκα, την Πετρούπολη ήταν λαϊκές και το ποδόσφαιρό ταυτισμένο με αυτές τις λαϊκές γειτονιές της δυτικής όχθης της Αθήνας, η εικόνα μου πολλές φορές  χαρακτηρίζεται και από συμπεριφορές που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Υπήρχε ένα κοντράστ» σημείωσε.

«Από την μια μεριά υπήρχε η εικόνα ενός δικηγόρου που αν είχες κάνει μια έρευνα σε δικαστές και εισαγγελείς, θα σου έλεγαν πως «δεν έχουμε δει πιο ήρεμο δικηγόρο στα δικαστήρια. Δεν έχουμε δει πιο έντιμο δικηγόρο που να μην σέβεται τα δικαστήρια. Επειδή δυστυχώς η δημοσιότητα θέλει εκρηκτικές εικόνες. Κι αυτό έκανε τον Κούγια να φαίνεται «αγρίμι». Ενώ δεν είναι έτσι. Αν έκανες ένα ρεπορτάζ εκεί στην περιοχή τη δική μου που είναι οι παλιοί μου φίλοι, θα σου έλεγαν πως ο Κούγιας είναι ο μεγαλύτερος πλακατζής» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Υπάρχει μια λεπτή γραμμή. Από την μια μεριά είναι η αγωγή, η παιδεία, η κοινωνικότητα και όταν μάλιστα συνδέεσαι και με μια κοινωνική σχέση με έναν γνωστό δημοσιογράφο. Από την άλλη μεριά είναι το γεγονός ότι μου εμπιστεύτηκαν πολύ σημαντικές υποθέσεις. Εγώ έχω την ευκολία να διαβάζω την δικογραφία. Εκεί όταν δω ότι ο άλλος δεν γνωρίζει την δικογραφία και να μην μπορεί να την διαβάσει όπως την διαβάζω εγώ (…) χαρακτηριστική περίπτωση Πισπιρίγκου, που όλη την έχουν προκαταδικάσει» ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ