Η Σοφία Βογιατζάκη στο After Dark: «Τα… χαιρετίσματα στην Ελένη» η Ζαρίφη και το νευρικό γέλιο σε προσωπικές στιγμές

Στο Εξομολογητήριο του After Dark βρέθηκε η Σοφία Βογιατζάκη για να αντιμετωπίσει τις αδιάκριτες ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά.

Με ποια διάσημη την έχουν μπερδέψει; Έχει κοιμηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης; «Για πολλούς μήνες με μπέρδευαν με την Κατερίνα Ζαρίφη και όταν ήμουν στον Αρναούτογλου μου έλεγαν “Χαιρετίσματα στην Ελένη”. Αναρωτιόμουν ποια έλεγαν αλλά μετά από καιρό βρεθήκαμε με την Κατερίνα και λύθηκε το μυστήριο. Κατά την ερωτική πράξη με έχει πιάσει νευρικό γέλιο αλλά δεν έχω κοιμηθεί. Σκέφτηκα κάτι και έπιασαν τα γέλια. Προσπάθησα να το σώσω γιατί είναι άβολο και για τον άλλον και όλα καλά».

Μελίνα Ασλανίδου, Παρθένα Χοροζίδου και Βασιλική Ανδρίτσου. Ποια θα σώσει; Ποια θα αφήσει να «πνιγεί» στην βάρκα; Μετά από σκληρή διαπραγμάτευση με τον Θέμη Γεωργαντά αποφάσισε να σώσει τη Μελίνα Ασλανίδου και τη Βασιλική Ανδρίτσου και θα κολυμπήσει με την Παρθένα Χοροζίδου.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν ικανοποιήθηκε από την απάντηση και έδωσε τελική απάντηση τη Βασιλική Ανδρίτσου. Η «Τρελοπιπινίτσα» και ένας «άγνωστος τύπος» είναι βασικοί χαρακτήρες που χρησιμοποιεί αντί για role play.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ