Αλεξανδρούπολη: Τι λέει η γιαγιά του 15χρονου για τον θάνατο του – Πώς το έμαθε

Τη ζωή του έχασε ένας 15χρονος στην Αλεξανδρούπολη, όταν έπεσε στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του. Ο έφηβος εκτελούσε εργασίες, μαζί με τον πατέρα του, στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας, όταν έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Αλεξανδρούπολη: Θρήνος για τον 15χρονο που σκοτώθηκε μία ημέρα μετά τα γενέθλιά του – «Πήγε να βγάλει σέλφι»

Όλα έγιναν όταν ο 15χρονος πήγε να βγάλει μία φωτογραφία φορώντας την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας. Έσπασε το γυάλινο κάλυμμα του φωταγωγού που βρισκόταν στην ταράτσα και υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο 15χρονος να βρεθεί στο κενό και να χάσει την ζωή του.

«Τι να πω; Τι να πω; Πες μου τι να πω; Το παιδί έπεσε από τον φωταγωγό. Πήγε να βγει μία φωτογραφία και έπεσε από τον φωταγωγό. Είχε γενέθλια. Τον πήρα τηλέφωνο και εγώ και ο παπάς, του κάναμε χρόνια πολλά. Χθες το βράδυ, το απόγευμα θα ερχόταν εδώ πέρα», είπε στο Mega η γιαγιά του 15χρονου.

Αλεξανδρούπολη: Το μοιραίο βήμα του 15χρονου – Έσπασε το τζάμι του φωταγωγού και βρέθηκε στο κενό

Σε ερώτηση πώς ενημερώθηκε για τον θάνατο του εγγονού της η γυναίκα απάντησε: «Με πήραν… ήρθανε στο σπίτι και μου λέει: “Θα πάμε στο νοσοκομείο, σε θέλει ο αιματολόγος”. Πάω σε αιματολόγο εγώ. Λέω “δεν πάω”, “όχι πάμε λέει”. Και όπως φτάσαμε στο νοσοκομείο, στο εξωτερικό, λέει ‘”πέθανε ο…”. Δύσκολα. Ο μπαμπάς του, τι να σου πω. Η μαμά του εκεί πέρα ήταν. Ήταν στη δουλειά και την ειδοποίησαν και έφυγε. Και ήταν καλό παιδί. Παρά πολύ καλό παιδί. Ο μπαμπάς του είναι στο νοσοκομείο. Δεν μπορεί. Είναι πολύ καλό παιδί. Θεός σχωρέσ’ τον… είναι το κάτι άλλο ο… Τι να σου πω! Χάλια είναι η κόρη μου και ο γαμπρός μου. Χάλια είναι».

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό και διάσωση του ανήλικου, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς ο 15χρονος είχε καταλήξει.

Αλεξανδρούπολη: Έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό ο 15χρονος – Οι πρώτες εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 15χρονου, ο οποίος είδε το παιδί του να πέφτει στο κενό και να κόβεται τόσο άδικα το νήμα της ζωής του, μπροστά στα έντρομα μάτια του, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ