Survivor 2024 – Spoiler 17/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν σήμερα (17/3) οι τηλεθεατές του Survivor. Οι δύο ομάδες θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρουν να κατακτήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Την περασμένη εβδομάδα η Κόκκινη ομάδα κέρδισε τους τρεις από τους τέσσερις αγώνες ασυλίας, ενώ η Μαριλίνα Βακονδίου δεν τα κατάφερε στον αγώνα αποχώρησης, με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου.

Κατά την αποχώρησή της, η παίκτρια των Μπλε είπε, μεταξύ άλλων, ότι: «Η αλήθεια είναι ότι δέθηκα πάρα πολύ, με πάρα πολλά παιδιά απ’ εδώ. Φεύγω γεμάτη, είναι φοβερή εμπειρία το Survivor. Σίγουρα έκανα πολύ δυνατές φιλίες, οι οποίες δεν κοίταξαν ούτε στατιστικά, ούτε αν βρίσκω τον στόχο ή όχι, όπως κάνανε πάρα πολλοί. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Το όνειρο του James να φύγω από το παιχνίδι έγινε πραγματικότητα».

Όσοι παρακολουθούν φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, περιμένουν με μεγάλη αγωνία να δουν ποια ομάδα θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, καθώς και το ποιος παίκτης θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, οι Μπλε θα χάσουν στο αποψινό (17/3) επεισόδιο, με τους Κόκκινους να κερδίζουν την πρώτη ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα.

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ