Αλεξανδρούπολη: Σάλος με την παιδαγωγό που κλείδωνε παιδιά σε αποθήκη – Για «δωμάτιο αποσυμπίεσης» κάνει λόγο η ίδια

Σε μία μικρή και σκοτεινή αποθήκη κατηγορείται ότι κλείδωνε παιδάκια τριών ετών, παιδαγωγός στον δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό στην Αλεξανδρούπολη.

Αλεξανδρούπολη: Παιδαγωγός έκλεινε σε αποθήκη τα παιδιά για να τα τιμωρήσει – Καταγγελίες-σοκ από τους γονείς

Η  εν λόγω 40χρονη νηπιαγωγός, όπως καταγγέλλουν γονείς, δεν δίσταζε κάποιες φορές να τα δένει και σε μία καρέκλα προκειμένου να τα συνετίσει.

Την κακοποιητική συμπεριφορά της 40χρονης στον δημοτικό παιδικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης έφερε στο φως της δημοσιότητας ο πατέρας ενός παιδιού. Στη συνέχεια, τα στόματα άνοιξαν  και ο ένας μετά τον άλλον οι γονείς άρχισαν να συνδέουν τις ανησυχητικές συμπεριφορές των παιδιών τους και να ξεδιπλώνουν «το κουβάρι» της ανατριχιαστικής αυτής ιστορίας.

Εφιάλτης για 8χρονη στην Αλεξανδρούπολη: Την κακοποιούσε σεξουαλικά ο 64χρονος γείτονας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-evros.gr οι γονείς συναντήθηκαν με νομικό εκπρόσωπο για να κινηθούν νομικά έναντι της δασκάλας όπως επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Ηλία Δαστερίδη, όπου ενημερώθηκαν και οι δύο πλευρές για όλα όσα συνέβησαν.

Να αναφερθεί ότι η παιδαγωγός με γραπτή απολογία της στον Δήμαρχο παραδέχεται ότι έβαζε τα παιδιά στο συγκεκριμένο χώρο κάνοντας λόγο για “δωμάτιο αποσυμπίεσης”, έναν όρο που προφανώς χρησιμοποιούσε για να δικαιολογήσει τις ανησυχητικές της πράξεις.

Αλεξανδρούπολη: Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου – «Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς»

Η γυναίκα απομακρύνθηκε από τη θέση της μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό.

Αλεξανδρούπολη – Μητέρα 3χρονου κοριτσιού: «Το παιδί μου έλεγε δεν θέλω να πάω στο σχολείο»

Μητέρα 3χρονου κοριτσιού ανέφερε: «Η δασκάλα έβαζε τα παιδιά όταν ήταν ζωηρά στο αποθηκάκι για να ηρεμήσουν».

Για το τι πέρασε η κόρη της περιέγραψε: «Η κόρη μου πήρε την κούκλα της και ήθελε να τη βάλει τιμωρία στο αποθηκάκι. Η δασκάλα δεν το αρνήθηκε και είπε ότι μπαίνουνε στο αποθηκάκι για να ηρεμήσουνε. Το παιδί μου ξυπνούσε κατά τη διάρκεια του ύπνου του και έλεγε δεν θέλω να πάω στο σχολείο. Κάποια άλλα παιδιά κάνανε λόγο για σκοτεινό μέρος. Η δασκάλα έχει απομακρυνθεί από τη θέση της και περιμένουμε να έρθουν καινούργιες δασκάλες».

Τί απαντά ο αντιδήμαρχος για την παιδαγωγό που έκλεινε τα παιδιά σε αποθήκη

Ο Ηλίας Δαστερίδης, αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης δήλωσε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!»: «Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε τέτοιες πρακτικές. Έχουν δρομολογηθεί όλα όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία. Η παιδαγωγός παραδέχθηκε την πράξη της. Θα προσλάβουμε νέο προσωπικό για να λειτουργήσει το τμήμα εύρυθμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ