Πάτρα: «Με χτύπησε και μου χρωστάει λεφτά» λέει ο σύντροφος της 47χρονης που πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει το ξύλο

Προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα έλαβε ο 41χρονος, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στην σύντροφό του στην Πάτρα, παραβιάζοντας ακόμη και τον περιοριστικό όρο να μην την πλησιάζει.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα αναγκάστηκε να πηδήξει από το μπαλκόνι ώστε να σωθεί από τον κακοποιητή της.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ισχυρίστηκε πως εκείνη τον χτύπησε και ότι του όφειλε χρήματα, σύμφωνα με το flamis.gr. Σημειώνεται πως η γυναίκα  έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του, ενώ χθες το πρωί είχε εκ νέου συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον όρο να μην την πλησιάζει. Όμως παραβίασε τον όρο, πήγε χθες το απόγευμα σπίτι της και του πέρασαν ξανά χειροπέδες.

 «Τα χτυπήματα ακούγονταν σαν να πέφτουν έπιπλα» – Μαρτυρία-σοκ στο enikos.gr

«Τα χτυπήματα ακούγονταν σαν να πέφτουν έπιπλα, είχε αίματα όταν την είδα» λέει στο enikos.gr αυτόπτης μάρτυρας του νέου περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα.

Η νέα σοκαριστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, περίπου στις 04:30, όταν ο γείτονας άκουσε τις φωνές της έντρομης γυναίκας, η οποία φέρεται να δέχθηκε άγρια κακοποίηση από τον σύντροφό της, με τον οποίο διαμένουν προσωρινά μαζί στο σπίτι της, τους τελευταίους μήνες.

«Βοήθησέ με, κάλεσε την αστυνομία»

«Έτυχε και άνοιξα την πόρτα επειδή άκουγα τις βρισιές που αντάλλαζαν. Τα χτυπήματα ακούγονταν σαν να πέφτουν έπιπλα. Στην συνέχεια είδα την κοπέλα να πετάει τα ρούχα της από το μπαλκόνι και στην συνέχεια πήδηξε και εκείνη αμέσως, και μου λέει “βοήθησέ με, κάλεσε την αστυνομία”. Δεν περίμενα να πηδήξει, ξαφνιάστηκα» περιγράφει στο enikos.gr ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Ο άνδρας προσπάθησε να ηρεμήσει την τρομοκρατημένη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια η ίδια αποχώρησε μαζί με μία άλλη κοπέλα, προκειμένου να απομακρυνθεί από το σημείο και να αισθανθεί ασφαλής. Παράλληλα, έφτασε και η ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον δράστη, ο οποίος πρόλαβε και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, συνελήφθη χθες (05/04) το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

«Από όσο ξέρω κοιμήθηκε αλλού προφανώς. Όταν επέστρεψε το θύμα την επόμενη ημέρα στο σπίτι της, είχε αίματα και εκδορές στο πρόσωπο».

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο enikos.gr, ακούει πολύ συχνά τους τσακωμούς του ζευγαριού, ενώ η άτυχη γυναίκα του έχει εκφράσει φόβους για την ζωή της. «Όταν την ξαναείδα ήταν τρομοκρατημένη. Γύρισε στο σπίτι και αυτός ήταν μέσα, είχε κλειδαμπαρωθεί και της ζητούσε χρήματα. Άρχισε ένας νέος κύκλος “σφαγής”. Ήρθε ξανά η αστυνομία και τον συνέλαβε. Μου έχει πει ότι φοβάται».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ