Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ξέσπασε σε κλάματα η Πηγή Δεβετζή στον τηλεοπτικό αέρα – «Χάθηκε ένα αξιολάτρευτο πλάσμα»

Ξέσπασε σε κλάματα η Πηγή Δεβετζή στον τηλεοπτικό αέρα, όταν αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 42 ετών.

Η πρώην αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν και του άλματος εις μήκους κλήθηκε να μιλήσει για τον Ολυμπιονίκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Αναφερόμενη στο πώς έμαθε την είδηση του θανάτου του, είπε πως «η μαμά μου έτρεμε, με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε» και τόνισε εμφανώς συγκινημένη ότι δεν γνώριζε για την μάχη που έδωσε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με μία σπάνια μορφή καρκίνου: «Εγώ δυστυχώς δεν το ήξερα αυτό. Συγγνώμη που κλαίω αλλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που χάθηκε ένα τόσο αξιολάτρευτο πλάσμα. Τον γνωρίζω από το 2022, ήμασταν μαζί και στην Αθήνα και στο Πεκίνο».

Σημείωσε ότι «αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η γενναιοδωρία και η ευγένειά του».

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε για τα όσα είχαν συμβεί στο τέλος των Ολυμπιακών του 2008, όταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης της έδωσε την θέση του για να σηκώσει την σημαία. «Είπε η Πηγή θα σηκώσει την σημαία στο τέλος. Ήταν τόσο γενναιόδωρος. Τόσο άδικα αυτό το παιδί, δεν μπορώ να το πιστέψω», τόνισε η Πηγή Δεβετζή.

«Δεν ήξερα τίποτα για την αρρώστια. Το κράταγε σαν επτασφράγιστο μυστικό» επισήμανε και καταλήγοντας σημείωσε ότι «δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ