Ακινητοποιημένο τρένο σε σήραγγα ανάμεσα σε Λαμία και Βόλο – Οι πρώτες πληροφορίες

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες τρένου, το οποίο έχει ακινητοποιηθεί στην σήραγγα Όθρυος, ανάμεσα σε Λαμία και Βόλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για την αμαξοστοιχία Intercity 53, με περισσότερους από 350 επιβάτες, η οποία φαίνεται πως έχει παρουσιάσει τεχνική βλάβη.

Το τρένο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Στο σημείο μετέβησαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να προσεγγίσουν τους επιβάτες και να τους προσφέρουν νερά και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια.

Σύμφωνα με το lamiareport, το τρένο αναχώρησε στις 10:15 το πρωί της Πέμπτης από την Θεσσαλονίκη και περίπου στις 12:45 ακινητοποιήθηκε στη σήραγγα Όθρυς πάνω από τη Στύρφακα. Μεταξύ των επιβατών υπήρξε ανησυχία, καθώς το τρένο βυθίστηκε στο σκοτάδι. Ευτυχώς, όμως, λειτουργούσαν κανονικά τα φώτα της σήραγγας σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΟΣΕ.

Μέχρι τις 14:15 την αμαξοστοιχία είχαν προσεγγίσει και «δέσει» μηχανές από το Λειανοκλάδι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα επιδιορθωθεί η βλάβη ώστε το τρένο να συνεχίσει το δρομολόγιό του ή εάν θα επιστρατευτούν άλλα μέσα προκειμένου να μεταφερθούν στους προορισμούς τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ