Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν θέλω να τον χάσω από την ζωή μου»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για την σχέση που έχει πλέον με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μετά τον χωρισμό τους. Οι φήμες περί χωρισμού, υπήρχαν πολλούς μήνες, όμως μόλις πριν από λίγες ημέρες επιβεβαιώθηκαν από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στον Νίκο Μουτσινά. Η κάμερα του “Breakfast@Star” συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και εκείνη αναφέρθηκε στον χωρισμό της, αλλά και στο πώς είναι τώρα στα προσωπικά της.

«Είναι κάποιες συζητήσεις, θα δείξει αν θα ευδοκιμήσουν ή όχι, όλα καλά. Εγώ θα ήθελα να κάνω σαν project κάτι που θα έκανε την Ευρυδίκη χαρούμενη. Έχετε βαρεθεί να με ακούτε να το λέω, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου, να κάνω κάτι το οποίο θα μου αρέσει και θα είμαι καλά» είπε για τις επαγγελματικές συζητήσεις που έχει κάνει για του χρόνου.

Ερωτηθείσα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ανέφερε ότι: «Οι σχέσεις μου με τον Κωνσταντίνο είναι άψογες, τον αγαπάω, με αγαπάει, αυτό δεν αλλάζει, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Δεν θέλω να τον χάσω από την ζωή μου, όπως και εκείνος δεν θέλει το ίδιο. Είμαστε πάρα πολύ καλά, μιλάμε σχεδόν καθημερινά τώρα που έχει γυρίσει, τον συμβουλεύομαι, με συμβουλεύεται και όλα τα πράγματα είναι μια χαρά».

Προσθέτοντας πως: «Έχουμε βρεθεί από κοντά, τα είπαμε, συζητήσαμε τα του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν ήταν άδικη η αποχώρησή του, ο κόσμος το έκρινε αυτό. Εγώ περίμενα να τον δω πιο μακριά. Ήθελα να φτάσει πιο μακριά».

«Όταν έχεις κρατήσει μια πολύ ωραία και όμορφη σχέση, δεν αφήνεις ανθρώπους που αγαπάς να φύγουν απ’ την ζωή σου» τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μιλώντας για το “Survivor All Star” το χαρακτήρισε ανθρωποφαγικό και αποκάλυψε πως δεν το βλέπει, καθώς δεν μπορεί την τοξικότητα.

Τέλος όταν ερωτήθηκε για τα προσωπικά της, αρκέστηκε στο να πει ότι: «Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου. Περιμένω να πάω διακοπές».

 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε χθεσινή του συνέντευξη στο κανάλι του Fipster στο Youtube, δήλωσε πως τους μήνες που πέρασε στον Άγιο Δομίνικο έκανε την αυτοκριτική του και παραδέχθηκε πως στην σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει κάνει πολλά λάθη. Συγκεκριμένα είπε: «Έξι μήνες έκανα πολύ δουλειά με τον εαυτό μου, πολύ αυτοκριτική. Έχω κάνει πολλά λάθη με την Ευρυδίκη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ