Αιγάλεω: Κυκλοφορούσε με ανοιχτό πορτ μπαγκάζ και… τη μηχανή δεμένη – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Τι και αν δεν χωρούσε η μοτοσικλέτα στο πορτ μπαγκάζ; Βρήκε άλλον τρόπο για να την μεταφέρει με το αυτοκίνητο ακόμη και αν αυτός είναι επικίνδυνος.

Ο λόγος για οδηγό αυτοκινήτου που κινείτο στο Αιγάλεω και αποφάσισε να δέσει με σχοινί τη μηχανή στο πορτ μπαγκάζ το οποίο είχε αφήσει ανοιχτό. Η μισή μηχανή ήταν εντός πορτ μπαγκάζ και η υπόλοιπη έξω, στον δρόμο.

Αιγάλεω

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κινείτο έτσι στην οδό Δημαρχείου στις 13 Δεκεμβρίου, κάνοντας τους υπόλοιπους οδηγούς και τους πεζούς να μην πιστεύουν στα μάτια τους με αυτό που αντίκριζαν.

Φαίνεται ότι ο οδηγός αγνόησε τους κινδύνους, αρκεί να μπορέσει να κάνει τη δουλειά του.

Αιγάλεω

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ