Αγρίνιο: Απολογείται ο μητροκτόνος

Στο εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί οδηγείται σήμερα ο μητροκτόνος στο Αγρίνιο. Σε βάρος του 35χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία και ενδοοικογενειακή βία.

Ο μητροκτόνος έχει νοσηλευτεί πέντε φορές σε ψυχιατρικές κλινικές και εξέτισε ποινές για ενδοοικογενειακή βία (με θύμα πάλι τη μητέρα του), ληστεία και βιασμό. Σύμφωνα με το pelop.gr, δείχνει να τα έχει χαμένα και να μην έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του.

«Μαλώσαμε και την έδειρα», έλεγε μονότονα στους αστυνομικούς μην έχοντας συνειδητοποιήσει ότι σκότωσε τη μητέρα του.

Αίσθηση προκαλούν και όσα δηλώνουν οι γείτονες. «Το περιμέναμε», λέει χαρακτηριστικά περίοικος ενώ εντύπωση προκαλεί ότι ο 35χρονος είχε πάρει εξιτήριο πριν από λίγες ημέρες από την ψυχιατρική κλινική που νοσηλευόταν.

Αγρίνιο: Οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία της 54χρονης γυναίκας

Οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 54χρονης γυναίκας από τον γιο της, στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα τον ιατροδικαστή, ο 35χρονος είχε πιάσει με τα χέρια το κεφάλι της μητέρας του και το χτυπούσε με οργή στο πάτωμα και τους τοίχους. Γι’ αυτό και τμήματα του τριχωτού της κεφαλής βρίσκονταν σε διάφορα σημεία του σπιτιού, συνθέτοντας το σκηνικό θρίλερ που αντίκρισαν οι αστυνομικοί.

Ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι δράστης του εγκλήματος δεν χρησιμοποίησε μαχαίρι για την ειδεχθή πράξη του. Ουσιαστικά “έβγαλε” τον αυχένα της γυναίκας, που χτυπούσε με μανία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ