Αγρίνιο: Με “βαρύ” ποινικό μητρώο ο 35χρονος μητροκτόνος – Έναν εφιάλτη βίωναν μητέρα και γιαγιά

Σοκ έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο η άγρια δολοφονία μίας 54χρονης γυναίκας από τον ίδιο της τον γιο. Ο 35χρονος σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και την 80χρονη γιαγιά του μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν, στην περιοχή του παλαιού νοσοκομείου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Η γιαγιά ήταν εκείνη που ενημέρωσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να σπεύσουν άμεσα στο σημείο και να συλλάβουν τον δράστη, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ. Η 80χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένη και σε κατάσταση σοκ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το έγκλημα, ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει από παράθυρο του σπιτιού, σπάζοντας τζάμια, ωστόσο, τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί, που τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Αγρίνιο δολοφονία

Με “βαρύ” ποινικό μητρώο ο μητροκτόνος

Όπως μεταδίδει το agriniopress, ο 35χρονος μητροκτόνος φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές για διάφορες υποθέσεις και να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε φυλακιστεί για υποθέσεις ληστείας, βιασμού κλπ, ενώ στο παρελθόν φέρεται να είχε εγκλειστεί και σε ψυχιατρικό κατάστημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το 2013 είχε καταδικαστεί για υπόθεση ληστείας και βιασμού στα Ιωάννινα. Είχε εκτίσει ποινή στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και σε ψυχιατρείο. Επιπλέον, σε βάρος είχαν υποβληθεί δύο μηνήσεις, το 2015 και το 2017. Το προφίλ του δείχνει έναν άνθρωπο επικίνδυνο και εξαιρετικά βίαιο.

Αγρίνιο δολοφονία

Ζούσαν έναν Γολγοθά

Ο 35χρονος φέρεται να είχε συχνούς καυγάδες με τη μητέρα του, την οποία δολοφόνησε με άγριο τρόπο μέσα στο σπίτι της. Μητέρα και γιαγιά, σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσαν έναν πραγματικό Γολγοθά στα χέρια του 35χρονου, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς, τα ξημερώματα της Τρίτης η μητέρα έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του γιου της και η γιαγιά τραυματίστηκε σοβαρά από τον ίδιο.

Αγρίνιο δολοφονία

Κάτοικος της περιοχής και γείτονας της οικογένειας, δίνει τη δική του μαρτυρία για τα όσα συνέβησαν, μιλώντας στο Agrinio TV:

Πηγή: agrinionews.gr, agriniopress.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ