Άγρια επίθεση σε γυναίκα στον Κολωνό: «Μου άρπαξε την τσάντα και με χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές»

Άγνωστες λεπτομέρειες από την επίθεση που δέχτηκε μία γυναίκα πριν από δύο χρόνια στον Κολωνό αποκαλύπτει το enikos.gr.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Όλα έγιναν όταν το θύμα βρήκε το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της σπασμένο. Η ίδια πήγε σε ένα κοντινό περίπτερο για να μάθει περισσότερα για τη διάρρηξη του οχήματός της. Τότε την πλησίασε ένας άνδρας και άρχισε να την απειλεί, αναγκάζοντάς την να μπει μέσα στο αυτοκίνητό της και να φύγει. Μάλιστα άρχισε να χτυπάει το όχημα με κλωτσιές και γροθιές, ενώ άρπαξε και την τσάντα που είχε μαζί της. Στη συνέχεια, αφού την έψαξε την πέταξε στον δρόμο. Όταν εκείνη πήγε να πάρει την τσάντα της την χτύπησε με κλωτσιές και γροθιές σε όλο της το σώμα.

Η κατάθεσή της ήταν σοκαριστική: «Γύρω στις 11 το βράδυ στάθμευσα το αυτοκίνητό μου πέντε μέτρα από το περίπτερο. Το πρωί με κάλεσαν από την Τροχαία και μου είπαν ότι το όχημά μου ήταν σπασμένο. Τους είπα ότι δεν το γνώριζα και κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί. Διαπίστωσα πως ένας άγνωστος δράστης είχε θραύσει τα δύο αυτά παράθυρα του αυτοκινήτου μου και στο εσωτερικό του δεν έλειπε κάτι. Εγώ τότε πήγα στο περίπτερο για να ρωτήσω αν κάποιος είχε δει ή ακούσει κάτι. Ο περιπτεράς μου είπε αφενός ότι οι κάμερες δεν βλέπουν στο σημείο και αφετέρου με ενημέρωσε πως ο υπάλληλος που ήταν εκείνη τη στιγμή έλειπε. Εγώ αφού κάλυψα τα παράθυρα με νάιλον έφυγα και επέστρεψα το ίδιο βράδυ για να ρωτήσω τον υπάλληλο αν είδε κάτι.

Την στιγμή που ήμουν στο περίπτερο και ρωτούσα τον υπάλληλο του περιπτέρου, μαζεύτηκε γύρω μου μια αγέλη Ρομά, περίπου 40 άτομα και με κύκλωσαν. Ένας νεαρός από αυτούς μου είπε: τι ρωτάς εκεί, σήκω φύγε, μην ρωτάς τίποτα. Εγώ φοβήθηκα γιατί με κύκλωσαν όλοι αυτοί και έθεσα σε λειτουργία το αυτοκίνητο. Όταν ξεκίνησα ο νεαρός αυτός που ήταν περίπου 16 ετών με λίγο μουστάκι και σκούρα ρούχα, άρχισε να χτυπάει το αυτοκίνητο.».

Στη συνέχεια περιέγραψε πως ο ανήλικος άρπαξε την τσάντα της που περιείχε όλα τα έγγραφα και έτρεξε προς μία κοντινή πλατεία. «Μέσα στην τσάντα δεν είχα χρήματα. Στη συνέχεια εγώ έτρεξα να πάρω πίσω την τσάντα μου και όταν του έβαλα τις φωνές από φόβο, προκειμένου να την πετάξει, αυτός μου επιτέθηκε και με μια γροθιά  στο πρόσωπο με πέταξε στο έδαφος. Εκεί άρχισε να με χτυπάει με γροθιές αρχικά στο κεφάλι και το πρόσωπο και έπειτα σηκώθηκε και με κλώτσησε στην μέση μου και στα πλευρά μου. Δεν έφυγε όμως και όλοι μαζί γελούσαν. Μετά σηκώθηκα και πήρα την αστυνομία και εκείνοι έφυγαν τρέχοντας».

Η γυναίκα πήγε στην Ασφάλεια κατέθεσε και της έδειξαν φωτογραφίες με σεσημασμένους δράστες στην περιοχή. Τελικά αναγνώρισε έναν άνδρα, ο οποίος συνελήφθη. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως χτύπησε και λήστεψε τη γυναίκα, αλλά παραδέχτηκε πως ήταν παρών στο συμβάν.  «Η δίωξη που ασκήθηκε στον εντολέα μας ήταν βαρύτατη και αφορούσε ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά κατ’ εξακολούθηση. Από την πρώτη στιγμή ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την εμπλοκή του, πράγμα που αποδείχθηκε καθώς η παθούσα δεν αναγνώρισε στο πρόσωπο του τον δράστη της εις βάρος της επίθεσης.», δήλωσαν στο enikos.gr, οι δικηγόροι, Γιάννης Γλύκας και Δημήτρης Μπελδέκος.

Γιάννης Γλύκας
Δημήτρης Μπελδέκο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ